Poldergeuren en kleuren

De week van Joop begon met het halen van zijn tweede prik, over tien dagen is het mijn beurt voor de tweede. Voorlopig dalen de besmettingen gestaag, nu maar hopen dat dat zo blijft.

Omdat het regende vanmorgen vroeg was ik niet gaan lopen, maar toen Joop eenmaal weer terug was werd het droog en deed ik gelijk maar een groter rondje, het was heerlijk! En het ruikt ook zo lekker!

Lekker rustig ook nog, want het wordt wel steeds drukker, vooral de weekenden.

Tien kilometer later was ik weer thuis en stapte Joop op de fiets, het te verwachten pakketje was inmiddels gearriveerd, maar de inhoud te klein, dus dat moest weer retour, ruilen kon, ook handig.

Vanmiddag lekker zitten kleuren, het is geen weer om buiten te zitten.

Ria Maandag 17 Mei 2021 at 6:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Het wordt anders tijd om weer eens buiten te zitten

Sjoerd, (URL) - 17-05-’21 20:26
John

Ik krijg vanavond mijn eerste. Heidi was vorige week al aan de beurt. Ja, in de polder is het echt heerlijk nu.

John, (URL) - 18-05-’21 07:44
Jan K. alias Afanja

Het zit zo lekker logisch in elkaar met die vaccinaties … Ik heb mijn eerst al op 17 april gehad, maar voor de tweede moet ik wachten tot 3 juli.
Nou ja, het is toch een weer om waar dan ook risico te lopen, voorlopig kom ik tussen de buien door nauwelijks verder dan de tuin. En dan moet ik nog hard lopen om voor de volgende bui op tijd binnen te zijn ook … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-05-’21 12:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.