Natje en droogje

Er komt geen eind aan al de regen, we hebben nu wel genoeg gehad hoor een mens zou er depressief van raken. Het ging nog wel vanmorgen, het spikkelde een beetje, maar ja, het is tijd voor ZON! Over een week of vier hebben we de langste dag alweer....

Ik begon aan omoe vandaag. Ik was eergisteren al begonnen maar die mislukte. Omoe heeft niet zoveel sprekende dingen als opa, maar deze lukt al wel iets beter, ik maak hem in elk geval af als er niets ernstigs gebeurt.

En toen was het plots half drie. 'Het is droog, de zon schijnt, ik ga lopen. Ga je mee!' riep Joop En dat troffen we toch maar mooi tussen de buien door, er was zon, het werd warm, we deden zelfs onze jas uit!

Een uur later plensde het alweer.

Ria Maandag 24 Mei 2021 at 6:38 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

vier reacties

Sjoerd

Hier was het niet veel beter. We moeten het er maar mee doen.

Sjoerd, (URL) - 24-05-’21 21:01
Renesmurf

Hier was het ook kutweer, maar dat zal vast wel een keer ophouden. C houdt nooit meer op, hoeveel je ook prikt.

Renesmurf, (URL) - 24-05-’21 21:20
Jan K. alias Afanja

Het is om te janken. Maar vanaf komend weekend lijkt het toch eindelijk wat warmer en droger te worden ….

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-05-’21 22:07
John

Ik kwam vanmorgen beneden, en de hele achtertuin stond blank. Zoveel is er in een nacht gevallen. Ik zag dat de temperatuur vanaf donderdag omhooggaat en de zon tevoorschijn komt. Hopelijk verandert het niet.

John, (URL) - 25-05-’21 07:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.