geVertroetel

Nu na gisteren de tuin zelf weer toonbaar was begon ik vanmorgen met het vertroetelen van de planten. Veel waren er veel te nat, er moesten wat dingen verplant of bij elkaar, grotere pot... het is al met al nog geen feest wat bloemen betreft maar dat komt vanzelf, we houden moed erin, ik koop niks.

De tibouchina heb ik zo langzamerhand opgegeven, hij staat er nog wel, maar ik heb twee stekken die het goed doen, dus ik heb me voorgenomen niet de hele zomer tegen dat dode ding aan te blijven kijken, ook met planten = weg weg.

Ondertussen fietste Joop.

Na de middag zaten we na alle corona ellende weer eens even lekker op het terras met een wijntje en we aten er wat bij. De mossels waren heerlijk en de Franse Hamburger van Joop mocht er ook zijn, hij komt nog net boven het mosselpannetje uit. Ik ben niet zo van het fotograferen van eten.

Ria Zondag 30 Mei 2021 at 5:30 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Ik weet dat het niet hoeft, maar voor mosselen wacht ik op de R in de maand.

Sjoerd, (URL) - 30-05-’21 20:22
John

Lekker hoor, mosselen. En die foto is toch goed gelukt. Ik denk dat we ze hier deze week ook maar eens gaan eten. Zin in.

John, (URL) - 31-05-’21 07:35
Jan K. alias Afanja

Ik houd niet van foto’s van eten. En nog veel minder van foto’s van mosselen. ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-05-’21 15:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.