Toen en nu

In plaats van een wandeling fietste ik naar Zierikzee vanmorgen. Er waren een paar boodschappen en het was lekker om even rustig door 'de stad' te wandelen.

Nooit gedacht dat ik nog eens zo fijn zou fietsen, want dit is natuurlijk ook heel iets anders dan naar school, waar ik al een hekel aan had en dan ook nog eens dat fietsen er naar toe. 's Middags terug vond ik het vaak wel fijn, dan reed ik naar huis in mijn eigen tempo. 's Morgens fietsten we in een groep, veel te hard, ik kon het vaak niet bijbenen. Tja, herinneringen tijdens het fietsen zo op de vroege morgen.

Even fijn door Zierikzee gelopen, boodschapjes gedaan en weer terug naar huis. Ruim 20km op de teller, valt mee, Scharendijke is iets verder. Zonder hulpmotor hè, ik zeg het nog maar even.

Vanmiddag nog een kein rondje door de polder, best al warm maar er was wind dat scheelt.

Verder deed ik nog een hoop andere spannende dingen maar dat ga ik hier allemaal niet vertellen natuurlijk, jullie  moesten eens weten... Poeh!

Ria Dinsdag 01 Juni 2021 at 6:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Irene

Hè zeg, voor de dag ermee hoor :-D

Irene, (URL) - 01-06-’21 22:09
Sjoerd

je krijgt in ieder geval beweging genoeg…

Sjoerd, (URL) - 01-06-’21 22:14
ria

@Irene, nee dat gaat echt niet hoor. Er zijn er al genoeg die denken dan ik hier alles maar neer plemp en die zich niet realiseren dat ik ook nog een ‘ real life’ leven heb :-D

ria, (URL) - 01-06-’21 22:43
Jan K. alias Afanja

Het was ook wel ideaal weer voor een lekker fietstochtje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-06-’21 01:02
John

Ja, dat naar school in een groep fietsen. Ik fiets nu ook echt graag maar toen niet. Ik fiets wel eens naar Goes om iets te kopen. Heerlijk zonder tijdsdruk.

John, (URL) - 02-06-’21 08:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.