WarmTE

Op tijd gaan wandelen vanmorgen. Op tijd is bij mij zo rond een uur of half negen.

Lekker de polder in het was nog goed te doen. Af en toe even stil staan om naar de vogels te luisteren en van de natuur te genieten, er was verder nog niemand op pad, geen auto fiets of wat dan ook te bekennen, niets. 

Het ezeltje kwam naar me toe, ik voerde hem wat sappige grassen van buiten het gaas, hij at ze smakelijk op.

Vanmiddag een rondje met Paule, toen was het pittig warm, er stond wel wind maar die was ook warm. Het lijkt of niets meer 'normaal' kan zijn tegenwoordig. 

Zelfs de wolken zien er af en toe raar uit

Op verschillende plaatsen alweer behoorlijk gebeten, ik weet niet wanneer het gebeurde maar ik heb er een stuk of zeven op mijn been ook zoiets in mijn hals, mijn arm..... en het jeukt! Dus eens zo'n allergie pilletje ingenomen, die ik kreeg na de bijenbeet en waarvan ik er altijd eentje bij me heb voor het geval dat ik gestoken wordt, alleen nu was het al een dag geleden. Maar het helpt wel!

Ria Woensdag 02 Juni 2021 at 6:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Volgens mij moeten die beestjes jou hebben.

Sjoerd, (URL) - 02-06-’21 22:46
Jan K. alias Afanja

Het was mij vanmiddag ook duidelijk alweer TE warm. Morgen komt daar nog een benauwd dagje achteraan met mogelijk onweer, zoals het nu lijkt. Daarna weer temperaturen net boven de 20 graden (hoop ik).

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-06-’21 00:13
John

Ja, van het ene naar het andere, en alles lijkt gelijk wat extreems te hebben. Hier hadden we gister heftig onweer maar het bleef gewoon warm.

John, (URL) - 03-06-’21 07:45
Dhyan

Gebeten.
Door de hond?
Door de kat?
Vlo?
Bij?
Wesp?
Mug?

Dhyan, - 03-06-’21 09:37
ria

Geen idee Dhyan.
Het zijn bultjes nel als bij een mug, maar ik denk niet dat het een mug was. Ik denk dat het gebeurd is toen ik de onderste foto van gisteren maakte. Mieren misschien… of een ander prikbeestje

ria, (URL) - 03-06-’21 10:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.