Van huis

Geen idee of iemand er erg in heeft gehad, maar we waren een nachtje van huis.

Er was er een jarig en nog een ander leuk afspraakje maakten dat we een lange autorit maakten en aan het eind een schoenendoos inreden, oftewel een parkeergarage waarvan de ingang op de zijkant van een schoenendoos leek. Aan allebei de kanten bleef er ongeveer vijf centimeter over en zo vielen we naar beneden. Gelukkig bleek er ook nog grond onder te zitten maar die zagen we dus niet.

We checkten in in het hotel, bekeken de kamer, stapten weer in de auto en reden de schoenendoos uit, gelukkig was de uitgang vijf centimeter breder.

De jongste broer van Joop werd zeventig en daar hebben we op geproost en lekker een hapje van de barbeque gegeten. Erg gezellig, maar toen moesten we toch weer terug naar dat gat en rekening houdend met de ogen van Joop gingen we al toen het nog redelijk licht was. 

Enschede lonkte niet echt om nog even naar buiten te gaan, we keken nog wat tv. en waar ik al bang voor was gebeurde, ik deed weer geen oog dicht. Halfvier kwamen de buren thuis, die nog liepen te rommelen en misschien tegen de ochtend heb ik nog een uurtje geslapen.

Na het ontbijt reden we richting Deventer, waar een nicht van Joop en tevens oud buurmeisje van mij met haar man woont. Dat was een heel leuk weerzien waarbij ze me nog met moeite herkende, Joop ging beter.

We hebben gezellig een tijdje zitten kletsen en zijn daarna weer ichting Zonnemaire gereden, waar ook de zon weer scheen. We waren weer thuis!

Versleten ben ik vooral van de lange autorit, ik vind autorijden niet leuk meer. Het was ook nog eens erg druk, gisteren ook al, erg vermoeiend.

Ria Zondag 06 Juni 2021 at 6:35 pm | | Standaard

vier reacties

Ina

En vanavond weer lekker in je eigen bedje :-)

Ina, - 06-06-’21 19:41
Sjoerd

Je bent er in ieder geval even tussenuit geweest.

Sjoerd, (URL) - 06-06-’21 21:02
hanscke

Maar goed, je hebt het wel gedaan en over honderdzeven dagen of zo, herinner je je deze dag nog steeds en dat is niet altijd het geval als je altijd thuis bent en hetzelfde beleeft. Nu maar even lekker in je eigen mandje uitrusten

hanscke, (URL) - 06-06-’21 23:31
Jan K. alias Afanja

Ja, dat soort dagen en ritjes gaat steeds meer energie kosten. Maar ach, als het dan iig maar gezellig was.
Ik vind autorijden ook steeds minder leuk. Ik moet niet meer denken aan de lange vakantieritten naar Frankrijk.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-06-’21 00:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.