Rust roest niet

De cactus van Kees heeft de winter overleeft. Dat was wel op het nippertje, dit is het enige wat er nog van over is, maar hij staat alweer wel bijna in bloei!

Het rozenstruikje kreeg allemaal gele blaadjes al stond het volop in de knop. Ik vroeg het eens na en ja, duidelijk een gebrek aan iets. Na één keer bemesten staat hij er al veel beter bij, dat was de volgende dag al te zien!

Ik had een rustdag vandaag, dat hebben ouwe en jonge mensen soms nodig.

Vanmorgen ging ik eens op de fiets op de thee in de Veerhoek, dat was al veel te lang geleden en dan ga ik me schuldig voelen, dat is ook niet goed. Toen was het nog lekker buiten in de schaduw, net als de zelfgebakken koekjes van Heleen.

Weer terug thuis ben ik lekker op mijn kamertje gaan zitten kleuren met de ramen open.

Joop fietste ondertussen zowat het eiland rond (met motor). Hij voelt zich weer fit na het stoppen met een medicijn dat de hartslag laag houdt vanwege de hartritmestoornis die hij heeft. Hij verzuurde steeds omdat zijn hartslag niet naar boven ging vanwege dat medicijn, dan stond hij bovenaan de trap al te hijgen, nu ja ingewikkeld allemaal maar dat een verandering helpt is GOED, net als een pil minder ook.

Ik deed eens een vel papier van een oud blok door de helft en pakte kleurtjes die al jaren in een pot staan, ook goede hoor, de Pablo van Caran 'd Ache, maar ja anders en harder, blij dat hij af is. Nu de andere helft van het papier nog.

Ria Woensdag 16 Juni 2021 at 6:42 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Ik denk dat rust niet goed is, dan gaat alles vastzitten, Bewegen zorgt dat alles los blijft.

Sjoerd, (URL) - 16-06-’21 23:13
ria

Een dagje rust kan geen kwaad sjoerd, zeker niet als het zo heet is. Maar ik heb toch nog behoorlijk wat kilometers gemaakt hoor.

ria, (URL) - 16-06-’21 23:32
Jan K. alias Afanja

Met deze warmte doe ik het ook nog wat rustiger aan dan normaal. Vanmorgen lekker in de schaduw in de tuin en vanmiddag voornamelijk in mijn computerhoekje in de nog relatief koele woonkamer. Morgen maar weer zo, denk ik. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-06-’21 00:26
John

Wat een leuke tekening! Rust is zelfs belangrijk. Zeker na de kilometers die we hier in het Zeeuwse maken. Constant bewegen daar slijt je alleen maar sneller van.

John, (URL) - 17-06-’21 07:53
Heleen

Je moet je vooral niet schuldig voelen hè!! Ik was zo blij dat je kwam, want jij lost “bijna” alle problemen op hier en dan vooral de problemen die te maken hebben met computers en camera’s!!! Dank je wel daarvoor.
Er komt vast en zeker weer een tijd dat we vaker samen kunnen lopen en daar verheug ik me op!

Heleen, - 17-06-’21 15:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.