Buiten

Het was geen fotogeniek weer en de vogeltjes hielden zich schuil vanmorgen, het bleef toen nog wel droog gelukkig, maar vanmiddag regende ik behoorlijk nat.

Eigenlijk wilde ik wassen en buiten drogen maar dat kwam er met dit weer niet van, dus ik kleurde en mijn bestelde lijsten kwamen binnen, daar kom ik nog weleens op terug ze waren gelukkig allemaal nog heel met de goede passe partouts. Heel fijn, nu nog aan de slag ermee.

Joop had vorige week al besproken voor vanavond bij Salud, buiten, wel onder de luifel en er hangt een kachel, dus warm zat. Het is druk overal, mensen komen aanlopen en denken te kunnen eten, dat is er even niet bij. 

We schoven aan aan de 'stamtafel' erg gezellig en leuk om iedereen weer eens te zien en konden daarna aan ons vrijgekomen tafeltje.

We hebben zodoende weer eens lekker buiten buiten de deur gegeten! Dat was heel lang geleden! Het was heerlijk!

Ria Vrijdag 25 Juni 2021 at 9:31 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vier reacties

John

Hier regent he ondertussen nog steeds. Het is een bijzonder nat jaar alweer. Hopelijk krijgen we nog wel wat meer zomer.
Het was vast heerlijk.

John, (URL) - 26-06-’21 08:07
Sjoerd

Langzaam aan wordt alles weer gewoon. Toch ben en blijf ik voorzichtig.

Sjoerd, (URL) - 26-06-’21 08:07
Dhyan

Je fleurt er hoorbaar van op.

Dhyan, - 26-06-’21 09:54
Jan K. alias Afanja

Buiten de deur eten … ik weet nog wat het is, maar vraag me niet wanneer we het voor het laatst hebben gedaan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-06-’21 10:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.