Verschillen

Al een paar dagen heb ik last van een stijve nek en dan is oefeningen doen ook niet fijn, dus daar begon ik maar niet aan. Vanmorgen was het nog steeds niet over, maar ik deed toch maar weer mijn oefeningen.

Het is ook fijn om ze te doen, yoga ofeningen kosten geen inspanning, je hoeft niet tot het uiterste voor resultaat en hoe vaker je het doet hoe verder je komt, dat resultaat komt vanzelf. Het is ook ontspannend. Wat ik wil zeggen is dat ik er behoorlijk van opknapte. 

Vanmogen had ik al een rondje gedaan en vanmiddag wandelde ik weer, door al het geifiets was het er een beetje bij ingeschoten maar ik weet het nu zeker, wandelen is veel ontspannender, ook psychisch (ik typte geestelijk, maar dat stond zo raar). 

Fietsen is inspannender en je ziet minder en als je iets ziet dan moet je toch eerst weer afstappen, je fototoestel pakken en oppassen dat je fiets niet omvalt, gedoe allemaal.

Iedereen zegt altijd 'met fietsen zie je meer, omdat je verder komt', maar dat lijkt maar zo, het is maar net waar je op let. Joop ziet niets, die kijkt alleen maar naar zijn kilometerteller en zijn hartslagmeter.

Tussendoor deed ik de wekelijkse boodschappen, extra veel want morgen komen de Duitsers in grote getale ons land binnenvallen. Morgen alleen nog groente bij Zuidbos

Ik ga de drukte nog steeds uit de weg.

Ria Donderdag 08 Juli 2021 at 7:16 pm | | Standaard

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Je redenatie klopt wel. Tijdens een ritje in de auto ben je weer sneller aan een onderwerp voorbij dan op de fiets. Daarom probeer ik mijn autoritjes onderweg te combineren met een paar korte fotokuiertjes.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-07-’21 00:32
Sjoerd

Corona slaat weer toe, een beetje voorzichtig zijn is zeker nodig en verstandig.

Sjoerd, (URL) - 09-07-’21 08:02
John

Als je oefeningen doet stroomt het bloed meer dan als je ze niet doet, en dat is altijd goed voor genezing.

John, (URL) - 09-07-’21 10:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.