Kraam

 Vandaag was ik druk met mijn kraam. Voor iemand die dat elke dag doet is dat een fluitje van een cent natuurlijk maar ik moet alles nog een beetje uitvogelen.

Vanmorgen ben ik gelijk in de zon gaan zitten, die schijnt dan in die hoek, dat doe ik niet meer. Zo gauw er schaduw is kan het wel. Eerst maar gaan wandelen of fietsen als het warm is.

'Binnen meer' is als ik er ben buiten, ik vind het gezellig om er bij te zitten. Er is me vandaag wel 3x gevraagd waar de supermarkt is, maar nee die hebben we hier niet.

Ik verkoop ze eventueel ook ingelijst, inclusief passe partout. Het zijn mooie stevige lijsten.

Elke tekening is uniek er is er maar 1 van ik teken niets na. 

A2 formaat= 42x59,4 cm

Nog geen kopende klanten gehad, geen idee of dat er ook wel van komt maar ik probeer het gewoon een keer deze vakantieperiode. Het blijven natuurlijk ook aparte gevallen, maar echt in het echt zijn ze veeel mooier ;)

 

Ria Dinsdag 20 Juli 2021 at 7:04 pm | | Standaard

drie reacties

John

Nou, leuk toch om er zo mee bezig te zijn. En uiteindelijk weten mensen dat je daar je tekening verkoopt.

John, (URL) - 21-07-’21 07:42
Sjoerd

Geen geld toch voor echt handwerk…

Sjoerd, (URL) - 21-07-’21 10:03
aargh

Wat leuk Ria dat je nu echt een handeltje hebt. Ik vind je tekeningen altijd mooi en je hebt een heel eigen stijl. Als het in de buurt was zou ik graag even langs lopen. Hopelijk krijg je een beetje leuke klandizie.

aargh, (URL) - 23-07-’21 22:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.