Buitenleven

Eerst maar weer een kilometer of tien gelopen vanmorgen, heerlijk! Het werd alweer snel warm, dus die lange broek was eigenlijk nergens voor nodig geweest, maar ging nog net.

Joop stapte op de fiets toen ik thuiskwam, ik douchte en zette mijn spulletjes weer buiten. Er was best veel wind vandaag, maar gelukkig niet genoeg om spullen om- of weg te laten waaien, maar eenmaal in de schaduw was het best fris.

Niet veel animo verder vandaag. 

Mijn haakwerkje schiet zodoende lekker op.

Tussendoor ook nog even een paar extra bolletjes gehaald op Noordgouwe.

En nu heb ik weer een erg rood hoofd. De hele dag buiten in de weer of je nu in de schaduw of de zon bent maakt niet uit.

Ria Donderdag 22 Juli 2021 at 7:12 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Ellen

Heerlijk weer om de hele dag buiten te zijn. Ben zo nieuwschierig naar je haakproject. Ik ben al met de 5e set pannenlappen bezig in de wafelsteek. Is voor het goede doel. Haakt zo lekker weg vanuit mijn tuinstoel.

Ellen, - 22-07-’21 20:32
ria

Oh jij ook al :-)
Ik weet nog niet eens wat het gaat worden. Kreeg wel een hoop complimenten op het gehaakte vest dat ik aanhad. Altijd leuk.

ria, (URL) - 22-07-’21 21:19
Sjoerd

Lekker weer om gewoon te doen waar je zin in hebt.

Sjoerd, (URL) - 22-07-’21 21:48
Jan K. alias Afanja

Mooie foto’s. Zijn dat bloemen van een uiensoort of zo?

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-07-’21 00:10
John

Het was gister ook frisser dan de dag ervoor, en vandaag wordt het weer wat warmer. IK ben zo graag buiten, dus ik geniet nu dubbel.

John, (URL) - 23-07-’21 08:11
ria

@jan. Ja dat zijn hewoon bloeiende uien. Grote uien.

ria, (URL) - 23-07-’21 08:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.