Blij mens

Vanmorgen eerst maar weer eens uitgbreid boodschappen, 's morgens is er tenminste nog brood en krentenbollen. Vlees en groente ook weer aangevuld en dan is de ochtend alweer bijna voorbij.

Vanmiddag alles weer buiten gezet, gelukkig niet zoveel wind als gisteren en ik had ook wat meer aanloop. Dat is fijn!

Eind van de middag verkocht ik twee tekeningen, ingelijst en wel. Ook heel erg leuk natuurlijk. Nu ben ik wel twee van mijn eigen lijsten kwijt maar ja, alles voor het goede doel. Gelijk maar nieuwe besteld en een paar meer als voorraad.

Ik had raad gevraagd aan een bekende over hoe en wat met de verkoop en ik kreeg advies waar ik heel blij mee ben. Niet dat ik dat gelijk opvolg, maar het zet me wel aan het denken en ik ga er ook zeker iets mee doen.

Onzekere mensen hebben af en toe een duwtje in de rug en bevestiging nodig.

Op de foto peen in de polder vanavond toen ik nog een rondje deed.

Ria Vrijdag 23 Juli 2021 at 9:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

John

Je hebt toch helemaal geen reden om onzeker te zijn? Je maakt hartstikke mooie tekeningen. De verkoop is ook afhankelijk van het publiek.

John, (URL) - 24-07-’21 08:15
Jan K. alias Afanja

Mooi dat je kunsthandel begint te lopen. En wat mooi ook dat jullie daar zo’n mooie blauwe lucht hadden. Hier was het gisteren de hele dag bewolkt, ik heb de zon niet gezien.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-07-’21 08:37
Sjoerd

Er is niet eens zoveel nodig om een mens gelukkig te maken. Vaak is aandacht al voldoende.

Sjoerd, (URL) - 24-07-’21 09:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.