Versteld

Toen ik buiten zat met de tekeningen had de buurman van een stukje verderop al gezegd dat hij er misschien wel een wilde kopen en vanmorgen kwam hij uitzoeken. Het moest een vrolijke zijn en dat is deze. Weer met lijst en al, dat is toch wel een goed idee van me geweest. Fijn! Iedereen weer blij.

Op de foto is ook mijn verstelde broek te zien. Bij het kastopruimen kon ik hem steeds niet weggooien, zo'n fijne broek, maar hij was versleten. Dun en gaten op mijn knieen en hoewel het mode is/was kan ik mezelf daar niet mee zien lopen. 

Ik wist inmiddels dat iemand hier op het dorp erg goed in verstelwerk is en daar heb ik hem gebracht, samen met een weggooibroek van Joop, daar heeft ze stukken van geknipt en op de mijne genaaid. Mooi hè. Ik vind het geweldig en zo kan ik hem weer aan.

Nog steeds buiig. Geen boodschappen in de buurt met de fiets maar met de auto. Wel nog een rondje daarna, waarop ik heerlijke 'pruimen te koop' tegenkwam. Ik vroeg me al af waar ze bleven dit jaar.

Ria Vrijdag 30 Juli 2021 at 7:22 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Haha, een lekker pruimpje is nooit weg. Leuk dat een van de buren ook een “van Felius” aan de muur heeft hangen…

Sjoerd, (URL) - 31-07-’21 08:30
John

Ja, met lijsten zal je zeker meer verkopen. Zeker een goed idee van je geweest. Een duurzame broek dus! Mooi.

John, (URL) - 31-07-’21 08:41
Jan K. alias Afanja

Handig zo’n verstel-adresje. Vroeger deed moeder dat soort klusjes altijd met plezier, maar dat wordt ‘m hier niet meer.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-07-’21 12:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.