Vers en dichtbij

Een ochtendrondje zat er nu natuurlijk wel in vanmorgen want er hoefde niets vandaag, het was heerlijk! Joop was toen ik weer thuiskwam inmiddels ook al op de fiets gestapt.

Dus ja, de bananen waren op en wat zouden we eens eten vanaond, er moest wel nodig weer wat vers worden gehaald, dus ik stapte ook lekker op de fiets richting Scharendijke, maar onderweg bedacht ik dat ze op Brouwershaven ook bananen verkopen en eigenlijjk had ik wel zin in vis vanavond en dat was veel dichterbij.

Daarna nog een rondje richting Noordgouwe voor verse groente! Zo komen wij zeker het weekend wel weer door.

Onderweg belde de meneer van de lijstenmakerij dat de lijsten waren gearriveerd. Daar reden we vanmiddag om en dan daarna heb je het daar weer druk mee natuurlijk. Niet eenvoudig, wat doe ik in welke lijst met welk passe partout. Wel heel leuk dat ik er in de kamer zoveel kwijt kan. daar hou ik het ook bij, ik maak niet van mijn hele huis een tentoonstellingsruimte, het moet wel leuk blijven en dat is het op deze manier best.

Morgen komt de vlag en dan ga ik er nog wel een beetje werk van maken, want op alleen een vlag komt niemand af natuurlijk, maar daar slaap ik nog een nachtje over en als het slecht weer is doe ik niets.

Ria Donderdag 12 Augustus 2021 at 7:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

John

Leuk! Je hebt zo echt een heuse winkel voor je kunst gemaakt.

John, (URL) - 13-08-’21 08:02
Sjoerd

Lekker bezig zijn met je hobby is toch fijn om te doen…

Sjoerd, (URL) - 13-08-’21 08:15
Jan K. alias Afanja

Goed bezig. Het wordt een heuse galerie intussen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-08-’21 12:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.