Een kerk vol kunst

Heleen en ik fietsten vanmorgen samen naar Brouwershaven waar we eerst een lekker koffietje in de zon op het terras dronken om daarna de tentoonstelling in de grote kerk te gaan bekijken. Dat kan nog tot en met zondag en is zeker de moeite waard.

Een prachtige kerk, ik dacht dat ik nog nooit geweest was, maar een keer of drie vier moet het toch wel geweest zijn. Een kerk vol kunst zodoende. 

Ik ging vooral voor de houtsculpturen van Bart Ensing

Heel mooi! Ik heb daar zelf ook nog weleens aan gedacht, vooral in de periode dat we veel hout zaagden en kloofden en ik ook volop aan snoeien deed, ik zag daar ook altijd vanalles in. Maar ja dan moet je weer een hoop gereedschap aanschaffen en ook de ruimte hebben om aan de gang te gaan, dat zou ik hier nu niet hebben, plus dat het alsmaar zwaarder wordt dat hout. Een potlood weegt niets.

De echte vader Cats staat lekker droog binnen.

En de kerk is een kunstwerk op zich..

Niet gewandeld, mijn knie gaat er niet echt op vooruit, ik kan wel lopen in en om het huis, traplopen gaat ook goed, alleen denk ik dan dat ik dat beter geen twintig keer op een dag kan doen. Dus veel pijn heb ik niet. Wel 's nachts als ik lig te draaien dan is het ook niet fijn. Nu ja het zal wel een keer over gaan. Fietsen gaat ook best al voel ik het dan soms ook wel.

Geen bezoekers vandaag. Het loopt niet storm, vanmiddag ben ik nog even op de stoep gaan zitten. Wel een leuk bericht uit een andere hoek gekregen, daarover misschien later meer.

Ria Vrijdag 20 Augustus 2021 at 6:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Kunst kijken kan ook leuk zijn. Vooral om te kijken wat anderen maken.

Sjoerd, (URL) - 20-08-’21 22:42
John

Niet alle kunst vind ik even begrijpelijk, maar dit houten beeldje wel. Mooi.

John, (URL) - 21-08-’21 08:34
Jan K. alias Afanja

Die kerk lijkt me zeker een bezoekje waard.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-08-’21 11:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.