Brouw

Vanmorgen eerst weer even op de fiets naar Brouw, even naar de SPAR, voor mij de dichtstbijzijnde supermarkt (3,5km) waar ik de tussendoorboodschappen haal en meestal ga ik dan één keer in de week met de auto naar een wat grotere voor meer. Zonnemaire heeft geen winkels.

Onderweg naar de visboer zag ik een onbekende vlag wapperen, dus ik vroeg eens aan hem wat er op stond. Dat is de vlag gemaakt door Arie Roon vertelde hij, Vadertje Cats staat erop met opgeheven vinger. Hij stamt uit de tijd dat Brouwershaven nog een beetje in het verdomhoekje zat als Schouwse stad, dat is intussen gelukkig  wel veranderd.

Daarna ging ik de vlag eens wat beter bekijken en ik klom op de muziektent om een foto te maken.

'Ik hou van Brouw' staat erop, 'de mooiste stad aan de Grevelingen'.

En vanmiddag wandelde ik een rondje Korteweg en dat ging prima. Zonder mankeren het hele rondje. Ik voel nog wel iets, maar de pijn is weg. Eens kijken hoe het er morgen voor staat.

Ria Vrijdag 27 Augustus 2021 at 6:31 pm | | Standaard

drie reacties

John

Soms is even wat minder lopen het beste om een probleem te overwinnen. Hier zijn ook geen winkels meer. 2 maal per week de SRV, maar daar koop je niet te veel.

John, (URL) - 28-08-’21 08:43
Sjoerd

Niet weer te haastig beginnen, langzaam aan weer opbouwen.

Sjoerd, (URL) - 28-08-’21 09:14
Jan K. alias Afanja

Mooie vlag.
Wat het lopen betreft sluit ik me aan bij de vorige respondenten. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-08-’21 11:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.