Tijd heelt

Omdat ik de rechtse zo leuk vind, die hangt ook in de kamer, dacht ik ik maak er eentje bij met dezelfde kleuren maar een andere houding. Dat valt nog niet mee, want al gebruik je dezelfde kleuren dan moet je nog wel opletten dat je net zo hard op je potloodje drukt anders wordt hij veel te licht of te donker. 

Al met al best goed gelukt vind ik en ze hangen nu ook naast elkaar.

Met Joop gaat het heel langzaamaan een klein beetje beter. De jeuk is zowat weg, het is nu zijn linkerarm en hand die heel erg pijn doen, al geloof ik dat dat ook in de loop van de dag langzaam minder wordt. Vrijdagavond rond twaalf uur hebben we 112 nog gebeld omdat hij pijn op de borst had... of was het nu zijn maag, dat valt altijd moeilijk te zeggen, maar na een hartfilmpje en wat andere metingen bleek alles goed en konden we 'gewoon' gaan slapen.

Het valt allemaal best tegen, maar het is ook nog maar vijf dagen geleden dat de operatie was, dat moeten we ook niet onderschatten. Het heeft gewoon tijd nodig.

Ria Zondag 12 September 2021 at 6:46 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Jan K. alias Afanja

Goed gelukt de tweede tekening, het is een mooi tweeluik zo. Zo moeten Rembrandt en consorten ook altijd geworsteld hebben met hun pigmenten en zo. Kunstenaar zijn is een hele kunst.
Ik wens jullie een rustige nacht en morgen gezond weer op.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-09-’21 21:51
John

Leuk die tweede tekening! Ja, een behoorlijke ingreep heeft tijd nodig. EN hoe ouder we zijn, hoe langer het duurt denk ik. Beterschap!

John, (URL) - 13-09-’21 07:50
Sjoerd

Een goed stel, die twee op de tekening. En jullie zorgen ook goed voor elkaar, toch…

Sjoerd, (URL) - 13-09-’21 13:24
Irene

Ja, mooi stel. En vijf dagen is echt wel weinig lijkt mij ook, even geduld nog maar ;-)

Irene, (URL) - 13-09-’21 13:34
hanscke

Ik vind het 2e schilderij ook goed geslaagd, De kleuren zijn hetzelfde. Ik heb een aantal blogs teruggebladerd en het hele relaas over de operatie gelezen. Best ingrijpend. Dan staat de wereld even op zijn kop. Zo kun je de tweede tekening ook zien. Ik hoop dat het herstel verder naar wens verloopt.

hanscke, (URL) - 13-09-’21 19:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.