Moe

De Pauwlonia Tomentosa in de Korteweg is zich al volop aan het voorbereiden op het komende voorjaar, de knoppen staan al gereed. Hij zit er vol mee maar het duurt nog wel even voordat ze open gaan, dan is het al mei en nog geen blad te bekennen want die komen daarna pas. Juist de mooie grote blaren maken de boom bijzonder.

Het is nog steeds raar allemaal, we slapen slecht, dat doet er ook geen goed aan. Als ik voorlopig logee blijf moet er toch maar een ander bed komen, want de slaapbank kan wel voor een paar nachtjes maar ik mis toch mijn eigen zachte plekje. Even aanzien nog.

Vanmiddag ook weer eens een rondje met Paule. Mijn knie is wel beter, mijn nieuwe laarzen lopen lekker al moeten mijn enkels wel even wennen, maar een km of tien hebben we er al opzitten samen.

Ria Woensdag 15 September 2021 at 7:00 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Renesmurf

Het is altijd jammer als de zomer ten einde loopt, maar gelukkig ligt het volgende voorjaar alweer klaar. Leuke hond.

Renesmurf, (URL) - 15-09-’21 22:06
Sjoerd

Alles sal reg komme… en zo niet moeten we dat ook aanvaarden.

Sjoerd, (URL) - 16-09-’21 08:14
Jan K. alias Afanja

Ik zou niet te lang wachten met een ander bed, slapeloze nachten slopen je op termijn.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-09-’21 10:27
Margo

Waarom slaap je dan op het logeerbed als ik vragen mag, lig je Joop in de weg? Die boom hebben wij hier volgens mij ook staan, ik bedoel in Dordt, niet op Kreta natuurlijk, hoewel misschien ook, maar krijgt die van de lila bloemen?

Margo , - 17-09-’21 23:02
Margo

Sjoerd, het is:Alles sal reg kom.

Margo , - 17-09-’21 23:04
ria

Omdat ik wel vaker wakker lig en dan maar lig te draaien en ik Joop een goede nachtrust gun om op te knappen, als je apart ligt heb je ook geen last van elkaar. Ik kan ook best behoorlijk snurken, zeggen ze. Bovendien kan hij ook behoorlijk lopen spoken, zeker toen het nog kort na de operatie was. Vannacht ga ik mijn eigen bed weer proberen

ria, (URL) - 18-09-’21 21:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.