Fietsweer

Zo langzamerhand gaan we de goede kant op. De jeuk is nog het egst op het moment en overdag is alles gewoon beter te overzien dan 's nachts. Slapen kan ik nog steeds niet goed en dat breekt mij overdag dan weer op. Vandaag een boxspring voor de logeerkamer besteld alleen wordt die pas half oktober geleverd, maar ik denk dat ik komende nacht mijn eigen bed maar weer eens op zoek. Als het nieuwe bed er eenmaal is heb ik in elk geval een goede uitvalsbasis in de toekomst.

Vanmiddag mijn fiets opgehaald, daar was het nu wel weer voor en gelijk maar naar Scharendijke gefietst, jammer genoeg ging het steeds harder waaien het was nog een heel karwei, maar ik heb het gehaald. Shampoo in de aanbieding, bodylotion ook in de aanbieding, ik had ze wel verdiend zodoende. Wel een zak spekjes voor op de terugweg gekocht anders had ik het niet gered. 

Wat zal ik lekker slapen...

Ria Donderdag 16 September 2021 at 6:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

Jeanne

Dapper van je, al dat gefiets!!

Jeanne, (URL) - 16-09-’21 21:37
Jan K. alias Afanja

Jullie hadden er zo te zien weer meer zon bij dan wij hier in het noorden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-09-’21 23:50
John

Ik slaap heel vaak op een andere plek. Nachtrust is erg belangrijk en Heidi snurkt echt vreselijk waar ik nachten van wakker lag. Het waait sowieso veel de laatste maanden, laatste jaar. Je merkt het goed als je fietst.

John, (URL) - 17-09-’21 07:53
Sjoerd

Gered door een zak spekjes… Ik heb wel andere smoesjes gehoord.

Sjoerd, (URL) - 17-09-’21 08:29
Dhyan

Jouw verhaal is zo verweven met dat van Joop dat het me inmiddels volstrekt onduidelijk is over wie je het steeds hebt, over Joop of over jou. Joop was degene met de jeuk of ben jij dat. En als je geen jeuk hebt waarom slaap je daardoor dan zo slecht?

Dhyan, - 19-09-’21 11:11
ria

Dhyan, Joop heeft/had jeuk, het gaat de laatste nachten erg goed, want vooral ‘s nachts werd dat erger waardoor hij onrustig werd en soms even buiten in de kou ging staan. Om te voorkomen dat ik dan ook telkens wakker zou worden ging ik op het logeerbed. Afgelopen nacht heerlijk op mijn eigen bed geslapen gelukkig, ik voel me een ander mens. Die jeuk kreeg hij doordat hij een week voor de operatie een antibiotica pilletje had ingenomen, vanwege te plaatsen implantaten. Daar kreeg hij een allergische reactie op. Hoe ingewikkeld wil je het hebben. . De spierreuma die hij nu blijkt te hebben speelde achteraf ook al voor de operatie. Van de operatie zelf heeft hij nog het minste last.

ria, (URL) - 19-09-’21 13:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.