Aanrommelen

'Rustig wat bezig blijven en wat aanrommelen bevalt mij in dat soort donkere tijden vaak het best.'  adviseerde Jan.K. gisteren en dat bevalt mij eigenlijk ook het best. 

Vandaag stormde het vooral met vanmorgen fikse regenbuien. Van een ochtendrondje kwam dus niets terecht, maar vanmiddag toen het was opgeklaard wandelde ik gewoon een rondje met mijn wandelhondje, het was best lekker .

Verder breide ik, afgewisseld met wat andere dingen. Mijn uitgetrokken opnieuw te breien trui vordert best gestaag zodoende, geen pijnlijke schouders tot nu toe en het voelt ook niet alsof het eraan gaat komen. Het ziet er naar uit dat ik wel wol tekort kom maar daar kan de col van die andere dan weer voor gebruikt worden.... gewoon een beetje aanrommelen dus.

Ria Woensdag 29 September 2021 at 6:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Je hebt de zon daar in elk geval weer zien schijnen vandaag. Hier was het de hele dag weer grijs en grauw, en het werd pas halverwege de middag droog.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-09-’21 21:40
Sjoerd

De donkere dagen voor de kerst komen er weer aan. Toch heeft dat ook wel wat.

Sjoerd, (URL) - 30-09-’21 07:36
Renesmurf

Ja, gewoon maar doorgaan, iets anders kunnen we ook niet.
De donkere dagen hebben niks, die zijn kut.

Renesmurf, (URL) - 30-09-’21 20:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.