Knus

De zwarte trui is klaar en hangt nu na een tijdje dompelen te drogen. Ik ben gelijk maar aan het volgende project begonnen, van deze zijn de mouwen te wijd en te lang dat is erg onhandig bij alles wat je doet. Een mouw is klaar, ik denk dat ik de wol die ik overhoud nog maar opmaak aan het voor en achterpand, daar zitten ergens ook meerderingen die ik eigenlijk liever niet had gehad, maar dat weet ik nog niet zeker.

Het stormde buiten en wij frobelden binnen, Joop ruimde nog maar eens het een en ander op. Hij heeft niet gefietst vandaag, ik wandelde vanmiddag nog wel een rondje met het hondje, niet dat ik daar zo'n zin in had, maar eenmaal buiten was het toch wel even lekker,  al waaide ik wel zowat van de dijk met mijn fiets.

Gisteren aten we de eerste spruitjes, heerlijk vers, net geplukt, slavink erbij en vandaag krootjes met speklapjes. Wij eten nog steeds toch minstens een dag of vijf in de week vlees, vis of kip. Gewoon omdat ik dat makkelijk vind, groente en aardappeltje erbij en klaar is Ria. Of pasta dat kan ook.

De dagen van geen vlees, kip of vis, eten we dan pannenkoeken of iets met eieren, een stokbroodje met kaasjes of een pizza waar ook worst op zit. Wat koken betreft heb ik geen fantasie, ik vind het ook niet leuk. Eten zelf vind ik dan weer wèl leuk, maar ja....

.

Ria Woensdag 06 Oktober 2021 at 6:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Ellen

Hier vanochtend ook veel regen. Vanmiddag een harde bui maar prachtige wolkenluchten en veel wind. Koken is ook mijn hobby niet. Ook wel 5 dagen in de week vlees, aardappelen, groente. Komende dagen is mooi weer beloofd.

Ellen, - 06-10-’21 19:35
Renesmurf

En zo raast het leven voort, al is er niks te melden, dan nog is er wat te melden. Eten moet nu eenmaal.

Renesmurf, (URL) - 06-10-’21 21:44
John

Ja, al die wind die we tegenwoordig hebben. Ik liep 2 rondjes gister, gelukkig wel droog.

John, (URL) - 07-10-’21 08:01
Sjoerd

Ik vind een lekker stuk vlees op zijn tijd best te genieten.

Sjoerd, (URL) - 07-10-’21 08:11
Jan K. alias Afanja

Hier in het noorden was het gisteren een heel aardige dag. Er stond een stevige wind, maar de zon kwam er al snel door. En voor de komende dagen ziet het er ook goed uit.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-10-’21 10:22
hanscke

Ik kook ook vaak nog heel traditioneel, aardappels, stukkie vlees, niet zo veel meer als vroeger, maar wel goede kwaliteit en groente. En als wij pannenkoeken eten zit daar ook vlees bij, namelijk spekpannenkoeken. We eten wel iets meer vis dan vroeger. Dat komt omdat ik een paar makkelijke recepten heb gevonden.

hanscke, (URL) - 11-10-’21 11:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.