Als vanouds

Heel raar weer vandaag, het zag er vanmorgen vooral erg herfstig uit, maar eenmaal buiten leek het wel voorjaar.  Rond een uur of drie klaarde het op, dus na mijn rondje met het hondje van de buuv plakte ik er nog maar een rondje aan vast. 

De zon scheen inmiddels. Gelukkig had ik mijn trui al thuisgelaten en ik twijfelde over mijn jas, maar daarvoor waaide het te hard. Het was een fijn rondje van 5,5km (en alles bij elkaar toch een km of 10). Ik heb last van mijn lies, maar gelukkig ging het goed.

Na de knipbeurt van zondag, van de klimop van de buuv deed gisteren heel mijn lijf zeer. Bovenop een trapje staan, rekken en tegelijk knippen met de heggenschaar valt niet mee als je het niet meer gewend bent. Tenminste het valt wel mee, ik kan het nog best hoor, maar nadien protesteert mijn lijf. Vooral mijn armen en schouders hadden het te kwaad. Vandaag alweer minder.

En kijk, toch een beetje herfst onderweg.

Joop fietste en ruilde pillen om, laatst kreeg hij andere bloedverdunners en andere maagbeschermers, de bloedverdunners waren inmiddels alweer bij het oude, maar van deze maagbeschermers had hij waarschijnlijk last van zijn keel, ook dat is nu weer veranderd en hopelijk alles weer bij het oude. Eind van de middag haalde hij ook nog de antigriepprik. Ik heb mijn beurt overgeslagen, zoals altijd.

Ria Dinsdag 19 Oktober 2021 at 7:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

drie reacties

Sjoerd

De griepprik sla ik zeker niet over… Ik heb er baat bij met mijn longen.

Sjoerd, (URL) - 19-10-’21 21:04
Ellen

Wat een aparte foto van die klaverbloen met paddestoel.

Ellen, - 19-10-’21 22:47
Jan K. alias Afanja

Wat een mooie heldere foto’s Hier was het tot tegen vijf uur vanmiddag grijs en donker en er viel urenlang een hele fijne motregen. koud was het hier ook niet, maar daar heb je met dat vocht in de lucht ook weinig aan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-10-’21 00:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.