Op voorraad

Nog voordat ik weer nieuwe hakken onder de oude liet doen informeerde ik eens of ze er nog waren en keek ik eens op de site van Hanwag, maar nee ze waren er niet meer, uit de productie zeiden ze in de winkel in Middelburg waar ik de oude kocht. En ik vinkte eens aan op de site van Hanwag of ik bericht kreeg als ze er weer zouden zijn. En warempel twee weken geleden was er mail van Hanwag, ze waren en weer en of ik wilde bestellen...

Ik moest er eens over denken want ik heb natuurlijk net nieuwe hakken, maar het profiel van de voorvoet is ook bijna weer weg en ik heb ze in februari al drie jaar en de zool laat los bij de neus, nog niet erg maar het begin is er en ik merk ook dat ze niet zo lekker meer zitten en als ik ze straks wel wil bestellen zijn ze misschien weer op, want ik wil ze eigenlijk wel weer hebben als ik nieuwe nodig heb! 

Dus ja, ik ben er erg blij mee en kan weer jaren vooruit wat schoenen betreft, als ik het mag beleven en de nieuwe bewaar ik gewoon nog een beetje voor de zondag.

Het was alweer een heerlijke dag. Vanmiddag wandelde ik een stukje met Heleen. Zij heeft sinds kort wandelstokken en nu moet ik flink doorstappen om haar bij te houden, niets voor mij dat gaat veel te hard en je moet ook nog opletten of je het niet verkeerd doet...

We hebben genoten van het heerlijke weer en zijn halfverwege weer onze eigen weg gegaan.

Ria Dinsdag 26 Oktober 2021 at 7:30 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zeven reacties

Ellen

Wat een mooie boom heb je op de foto gezet. Hier de hele dag grijs met vanmiddag een flinke bui. Niet koud. Ik heb die nordic stokken al jaren, ooit les gehad. Als je het goed doet is het pittig, een soort lancering van jezelf vond ik. Door overbelasting van mijn linkervoet loop ik sinds een jaar zonder de stokken maar draag ze wel mee. Ik moet wat in mijn handen hebben. Ik weet het, zit tussen mijn oren maar loop dan toch ruim 6 km. 3 a 4 keer per week.

Ellen, - 26-10-’21 21:20
Sjoerd

Een lekker schoentje, daar kun je ook zo mee de bergen in, samen met Joop…

Sjoerd, (URL) - 27-10-’21 07:52
John

Ja, mijn schoenen slijten ook goed. Ik ben ook weer bijna aan nieuwe toe. Het wordt vandaag en morgen ook heerlijk weer. Als voorjaar zeggen ze.

John, (URL) - 27-10-’21 08:15
Jan K. alias Afanja

Lange wandelingen maak ik tegenwoordig niet meer, maar desondanks heb ik vorige week ook een nieuw paar schoenen gekocht. De zolen van de oude hadden hun beste tijd gehad. En dat is te merken, de nieuwe lopen toch weer een stukje lekkerder.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-10-’21 10:07
Dhyan

Haha die schoenen. Wat lopen onze levens soms toch parallel. Ik heb om dezelfde reden dat mijn schoenen zo fijn zitten uit voorzorg dat ze straks uit de handel genomen worden, van elk, een reservepaar klaar staan.

Dhyan, - 27-10-’21 11:33
ria

:-D

ria, (URL) - 27-10-’21 11:41
irene

Ja je kunt ze maar beter hebben want voor je het weet maken ze het model niet meer.

irene, (URL) - 27-10-’21 14:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.