Regelmaat

Eerst de tekening afgemaakt waar ik mee bezig was vanmorgen. Ik moest best nog veel blauw, ik wist toen nog niet eens dat het blauw zou worden, maar ik vind het resultaat geslaagd en dat vind ik niet zo vaak.

En dan is het plotseling al volop in de middag en heb je nog niets gedaan (behalve een ochtendrondje) en het weer werd eigenlijk steeds mooier, toen nog wel. Gauw gedouched en een rondje met Boefje, ze had er zin in vandaag, zo leuk, vaak wil ze alleen maar terug naar huis. Morgen is het vrouwtje er weer, het is maar af en toe dat ik haar uit laat.

Het begon al te betrekken toen we terug waren, dus besloot ik maar de auto te nemen in plaats van de fiets. DHL pakjes kunnen retour op Dreischor, dat is niet ver maar in een bui net iets te ver. Ik reed even door naar Zierikzee, even in 'de stad' lopen. Het was best nog druk, nog steeds vakantie en de Belgen een feestdag.

Steeds als ik dat eens doe vraag ik me af waarom ik dat eigenlijk niet vaker doe, want het is best even leuk, zo'n rondje stad. Misschien moet ik een staddag vastleggen, niet elke week dat is me te veel, maar gewoon elke eerste van de maand of zo!  Best een goed plan eigenlijk! Ik hou nu eenmaal van regelmaat.

Ik deed een paar kleine boodschapjes en keerde huiswaarts met onderweg prachtige luchten.

Ria Maandag 01 November 2021 at 6:34 pm | | Standaard

zes reacties

hanscke

Heel herkenbaar. Als ik eens in leeuwarden ben heb ik hetzelfde gevoel, dat kan ik wel eens vaker doen, maar ik doe het bijna nooit. Zelfs in Dokkum in het stadje kom ik heel weinig, in de zomer iets meer. Ik haal er wel de boodschappen bij de supermarkt, maar die lig buiten de binnenstad

hanscke, (URL) - 01-11-’21 19:53
John

Ik vind het af en toe ook leuk, even de stad in, maar ik ben ook wel weer blij als ik er weg ben. De rust van Ellewoutsdijk vind ik toch lekkerder.

John, (URL) - 02-11-’21 07:29
Sjoerd

Ik zie er allemaal kaboutertjes in… Hier was het gisteren ook mooi weer de hele dag.

Sjoerd, (URL) - 02-11-’21 07:46
Dhyan

Een staddag, weer iets dat synchroon loopt. Ik was vorige week in de stad en dacht ook ‘best leuk waarom doe ik dat niet vaken’.

Dhyan, - 02-11-’21 08:37
irene

Wow wat een wolkenluchten

irene, (URL) - 02-11-’21 09:48
Jan K. alias Afanja

Alleen als ik iets nodig heb, ga ik zo af en toe de stad eens in. Maar het kan me maar zelden echt boeien. Ik snuif liever wat frisse lucht buiten de stad op.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-11-’21 13:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.