Herfstig

Het miezerde vanmorgen maar ik ging toch lekker even naar buiten en zo erg nat werd ik nu ook weer niet.

De rest van de dag prachtige wolkenluchten met af en toen een buitje. 

We hadden gedoe met Bol.com, we zouden een rekening niet betaald hebben van anderhalf jaar geleden en dan gelijk een incassobureau op je hielen, daar klopt iets niet. We kopen daar weleens iets maar dan moet je gelijk met ideal betalen, anders krijg je het niet eens en wat moeten wij nu met een Playstation en een nep horloge.

Maar ja je moet er weer wel achteraan, we hadden het er warm van gekregen. Ik pakte de fiets en deed nog een boodschap op Brouw. Mooie luchten en het was zo lekker dat toen ik de boodschappen opgeruimd had nog maar een rondje Korteweg te voet deed.

Zonnemaire lag er prachtig bij in de late middagzon.

't Mooiste durp van Schouwen <3

Ria Dinsdag 02 November 2021 at 7:34 pm | | Standaard

vijf reacties

Ellen

Wat een mooie luchten en pluizenplant. Hier was vanochtend heel even zon maar om half 10 al grijs. Vanmiddag paar regenbuitje. Was geen wind en in het bos heerlijk lopen tussen al die herfstkleuren.. Ik doe wel eens een bestelling bij bol.com. maar kan achteraf betalen, zelfs met een handmatige betaling.

Ellen, - 02-11-’21 20:30
John

Was het wel echt van Bol? Ik kan me niet voorstellen dat ze daar hun zaken niet op orde hebben.

John, (URL) - 03-11-’21 08:10
Sjoerd

Hier was het gelukkig het grootste deel van de dag droog… Maar zo’n mooie wolkenluchten heb ik hier niet gezien.

Sjoerd, (URL) - 03-11-’21 08:23
ria

John, het is een openstaand bedrag op onze naam, gewoon als onbetaald tussen de andere bestellingen. Anderhalf jaar geleden al besteld, nooit een aanmaning gehad en vorige week of zo een mail van GGN dat is een incassobureau in Rotterdam. De mail had ik weggegooid als zijnde spam, maar gisteren kregen we een brief. Toen is Joop eens gaan informeren.

ria, (URL) - 03-11-’21 10:43
Jan K. alias Afanja

Wat een raar verhaal over Bol. Ik vraag me wel eens af of ze niet te groot zijn gegroeid, waardoor er ook minder betrouwbare zaken worden gedaan. Afijn, hopelijk loopt dit met een sisser af.
Je hebt weer prachtige wolkenpartijen gefotografeerd. Hier was het gisteren grijs. En vandaag is het niet beter.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-11-’21 11:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.