In de war

Ik ben er met mijn hoofd niet bij vandaag, of juist wel, ik weet het ook niet maar ik voel me af en toe behoorlijk in de war. Het was een lange nacht, heerlijk geslapen, goed uitgerust zou je denken, maar mijn hoofd is er niet bij.

Het begon er al mee dat het eigenlijk geen weer was vanmorgen, het was wel weer, maar het lokte niet echt om een rondje te doen en ik hoefde niet, dus deed ik het niet. Nou en dan is mijn dag gelijk al in de war natuurlijk.

Na de thee toch even buiten gestaan, er was geen wind en bijna geen regen, ik keek eens naar de geraniums en besloot die dan maar binnen te brengen zodat ik er geen omkijken meer naar had komende maanden. Water hoeven ze voorlopig niet. Nu staan er alleen nog twee grote geraniums en twee tibouchina's buiten. Er zitten nog knoppen in de Tibouchina's. Ik twijfel of ik ze ook een plekje binnen zal geven. 

Lekker zitten kleuren en eind van de middag nog een rondje gelopen. Regenkleding aan maar dat was achteraf niet nodig. Een sateetje en patat gehaald bij Marlene dus ik hoefde ook al niet te koken, tsjonge ik was er behoorlijk van in de war vandaag.

Ria Donderdag 04 November 2021 at 7:23 pm | | Standaard

zeven reacties

irene

Als je dat in de war noemt, vind ik het nogal meevallen ;-)

irene, (URL) - 04-11-’21 20:06
Jeanne

Dan kan het morgen alleen maar beter gaan!

Jeanne, (URL) - 04-11-’21 20:26
Sjoerd

We halen eigenlijk nooit wat. Ik weet altijd wel wat te verzinnen.

Sjoerd, (URL) - 04-11-’21 21:08
John

Hier heeft ook niets water nodig. Er is de laatste maanden zoveel gevallen eigenlijk, de grond is goed verzadigd. Ik slaap bijna altijd goed.

John, (URL) - 04-11-’21 22:07
Jan K. alias Afanja

Als je op deze manier al ‘in de war zijn’ noemt, dan kan nog wat worden tegen de tijd dat je zo oud bent als mijn moeder.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-11-’21 11:15
Margo

Waar zet je die geraniums dan binnen? In een koele ruimte? En neem je niet direct spinnen ed mee naar binnen? Ik wil mijn geraniums ook laten overwinteren, maar heb geen zin in een invasie van ongedierte eigenlijk,

Margo, - 05-11-’21 11:53
ria

@Margo: Ja binnen op mijn kamertje, het zijn stekken, flinke stekken al en ik hoop dat ze overleven en als ze binnen staan waarom zouden ze dat dan niet doen.

ria, (URL) - 05-11-’21 18:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.