Onderweg

Deze foto is van gisteren jammer genoeg, vandaag was het lang zo mooi niet, het miezerde en de zon hebben we niet gezien.

Vanmorgen zijn eindelijk twee implantaten bij Joop gezet. Maanden geleden mislukte er een, die groeide niet vast en inmiddels was er een gat aan de andere kant bijgekomen, dus nu twee gaten die opgevuld kunnen worden als de implantaten tenminste mee willen werken. Het is spannend en Joop was best gespannen. Ze zitten erin en nu maar afwachten. Ik ging mee om te rijden zodat hij zelf kon koelen met het ijszakje.

Daarna ging ik naar de kapper. Ook ging ik even naar de Plus, waar bijna geen winkelend publiek was en dan vind ik het echt niet nodig een mondkapje op te zetten maar dan wordt er toch minachtend naar je gekeken, ook al lopen ze op drie meter afstand. Daar kan ik niet goed tegen, maar goed voorlopig moeten we het er weer even mee doen.

Dit bruidspaar is op 11-11-2011 getrouwd.

Er staat me bij dat ik naar een afspraak ging en ik moest voor ze stoppen want ze wilden daar een foto maken, maar ik vertelde er niets over op mijn blog. Eens kijken of ze boven water komen zo, want deze foto hebben ze niet. Hij is ook niet zo bijzonder, maar toch.... Ik hoop dat ze nog samen zijn, het lijkt een leuk stel en misschien hebben ze inmiddels een paar kinderen. 

Alvast gefeliciteerd met jullie 10 jarig huwelijk!

Ria Dinsdag 09 November 2021 at 7:01 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Ja, we gaan weer barre tijden tegemoet, zoals ik al wel verwacht had, het houdt nooit meer op, dus we doen het er maar mee. Leuker wordt het er niet op.

Renesmurf, (URL) - 09-11-’21 20:55
Sjoerd

In winkels is zo’n mondkapje nu eenmaal verplicht… Mooie foto van dat bruidspaar.

Sjoerd, (URL) - 09-11-’21 21:28
Jan K. alias Afanja

Het weer was 10 jaar geleden vergelijkbaar met vandaag. Het bruidje zal het vast niet warm gehad hebben.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-11-’21 21:52
John

Ik zag ook iemand zonder mondkapje in de winkel gister. Ik ga daar niet anders van kijken, maar een berg mensen wel ja.

John, (URL) - 10-11-’21 07:57
Dhyan

Mijn middelste zoon is eveneens op 11-11-2011 getrouwd, ze hebben twee kinderen.

Dhyan, - 10-11-’21 09:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.