Licht en donker

Het wordt weer alsmaar stiller in de straten lijkt het wel, nu is het hier toch al nooit druk en het was zaterdagmorgen, maar op af en toe een auto na was het zoo stil en donker en somber, maar ik had toch gewoon zin in een ochtendrondje natuurlijk en ik ging en het leek wel een sprookje in de polder. Zoals op de foto was het, dat is niet speciaal kleurrijk geshopt of zo, dat doe ik nooit, dit deed de zon.

 Want kijk, zo was het vanmiddag, ik had totaal geen zin, het was waterkoud, maar ja er lag ergens een hondje te wachten en natuurlijk ga je dan gewoon. Wanten vergeten, gelukkig had het bazinnetje een paar voor me en eenmaal onderweg was het toch heerlijk!

Het licht was niet zo gunstig voor foto's als vanmorgen, maar Paule en ik genoten van het heerlijke rondje.

En het was met het latere middaglicht weer heel anders dan vanmorgen.

Er zat een aalscholver lekker te drogen, maar inzoomen en dan met een hondje aan de lijn dat eigenlijk op dat punt alleen nog maar naar huis wil schiet niet op. Een filmpje ging beter.

Ria Zaterdag 13 November 2021 at 6:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Mooie foto’s, en het filmpje niet vergeten… Het was gisteren inderdaad erg donker overal.

Sjoerd, (URL) - 14-11-’21 09:53
Ellen

De eerste foto heel apart. Loopt daar water onderlangs of is dat ook een weg ? Dat filmpje met die aalscholver is ook mooi.

Ellen, - 14-11-’21 10:02
ria

Dat is een doodlopend weggetje naar dat huis Ellen.

ria, (URL) - 14-11-’21 10:24
Jan K. alias Afanja

Je eerste foto’s en het filmpje van de aalscholver zijn prachtig. Wat zat hij daar voorbeeldig met zijn vleugels te wapperen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-11-’21 12:42
John

Ja, het regende gister ook nog, hier in ieder geval. Koud vond en vind ik het nog niet echt.

John, (URL) - 14-11-’21 16:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.