Opgefokte gezelligheid

Vroeger was boodschappen doen toch anders....

Vanmorgen begonnen om samen met Joop een rondje te lopen, het was nog droog. Door de pijn in zijn rug en het slechte weer had hij ook al een paar dagen niet gefietst, dus hij was toe aan wat broodhodige beweging. Dat ging goed en daarna smaakte de koffie alleen maar lekkerder.

Vanmiddag haalde ik nog maar eens volle tassen met boodschappen in de PLUS en aansluitend bij de vleesboerderij voor een volle diepvries. Verse dingen kunnen in de buurt en dat kan ik dan lopen of op de fiets.

Ik vind december altijd een rotmaand maar dat weten jullie inmiddels wel. De eerste week gaat nog wel maar daarna het gekke gedoe voor krst vind ik verschrikkelijk. Al dat eten dat aan je voorbij trekt, je kan klikken wat je wilt maar het gebeurt gewoon en ik wil het allemaal niet zien hoe de ganzen, de kalkoenen en de herten worden klaargemaakt

En toch kan ik het ook niet laten elk jaar weer wat licht op te hangen hier en daar, dat gaat nu ook vast weer gebeuren, al sta ik mede door het weer weer niet te springen.

Ik kijk uit naar vorst, koud, sneeuw! Gezeur over de elstedentocht of misschien wel een echte!

En vooral naar de Top 2000! De nummer 1!

En dan daarna hebben we het allemaal weer gehad, op naar januari!

Ria Woensdag 01 December 2021 at 7:46 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

twee reacties

Sjoerd

Ik ben dus niet de enige die de top 2000 heeft ingevuld…. Ik verwacht heel veel Golden Earring.

Sjoerd, (URL) - 02-12-’21 08:31
Jan K. alias Afanja

Wij vieren zaterdag met kinderen en kleinkinderen een kleintje Sinterklaas. Verder hebben we niks op het programma. Winter zit er de eerste weken nog niet in, dus het zal veel cocoonen zijn, denk ik.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-12-’21 16:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.