Stom(pjes)

Vanmorgen wel een rondje gedaan, ik dacht dat het wel zou gaan, dat deed het ook maar eenmaal thuis merkte ik wel dat ik het beter niet had kunnen doen. Bah!

Gisteren waren de bovenste lampjes van de buitenboom naar beneden gezakt, dus dat moest ik weer overnieuw doen. Je probeert dan natuurlijk eerst om het te repareren, maar puntje bij paaltje moet dan toch alles los en eruit en gewoon helemaal overnieuw. Ik hoop dat ze nu blijven zitten.

Vanmiddag zodoende maar een rondje gefietst je wil toch even naar buiten. Het was wel lekker maar er stond een stevig briesje. Er was geen zon, geen mooie wolkenpartijen dus er viel weinig te fotograferen.

Dan maar de tekening die ik vorige week maakte bij al de regenbuien.

Toen het hoofd klaar was vond ik hem al leuk en ik besloot het een berenlijf te geven. De bubbels en het visgraatje volgden vanzelf en er kunnen weer een paar stompjes in het stompenkistje.

Alleen de twee kleinste hoor. Ik heb gemerkt dat ik ze te snel in het afvalbakje doe.

Ria Maandag 06 December 2021 at 5:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Sjoerd

Ik vind deze er super uitzien. Heel mooi gedaan.

Sjoerd, (URL) - 06-12-’21 21:32
Renesmurf

Hier was het koud en guur en buiten werken is bijna niet fatsoenlijk te doen, maar ja. Overigens is het opnieuw of over, overnieuw bestaat niet.

Renesmurf, (URL) - 06-12-’21 21:43
Dhyan

Het woord overnieuw kan beschouwd worden als contaminatie van opnieuw en het bijwoord over, dat ook ‘opnieuw’ kan betekenen (vooral in de samenstelling overdoen). Hoewel overnieuw in Nederland veelvuldig wordt gebruikt, is er een niet te verwaarlozen groep taalgebruikers die het woord afkeurt.

Dhyan, - 07-12-’21 09:29
ria

Dankje Dhyan, ik was ook van plan het op te zoeken. Ik zeg altijd overnieuw.

ria, (URL) - 07-12-’21 09:45
hanscke

Zere voeten, ik heb er ook al weer weken last van gehad. Wel altijd doorgelopen. Na een bezoek aan de podotherapeut zijn de steunzolen aangepast en nu lijkt het weer beter.

hanscke, (URL) - 07-12-’21 11:23
Jan K. alias Afanja

Mooie tekening.
Het is niet altijd even makkelijk om binnen de grenzen van je kunnen te blijven. Dat merk ik vandaag zelf ook weer eens. Terwijl Aafje gisteren het dorp in was, ben ik hard bezig geweest om de tuin goeddeels winterklaar te maken. Dat had ik beter wat rustiger aan kunnen pakken, merkte ik vanmorgen. Vandaag dus maar even gedwongen rustdag. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-12-’21 12:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.