Hoes

In Goes komen we tegenwoordig best vaak, maar dan in het ADRZ ziekenhuis dat een stukje buiten Goes staat. Vanmiddag ging ik even met Mir de stad in, we moesten allebei bij de schoenmaker zijn dus dat kwam mooi uit. De reparatie van Mir zou een uur later klaar zijn dus we moesten even een rondje doen.

We namen een kopje koffie met wat lekkers en na een uurtje hadden we het wel weer gezien. Er was genoeg te koop maar ik had niets nodig, kleren zat.

Op sommige plekken was het best druk, maar iedereen probeerde toch goed afstand te houden, ik zeker en daar was ik bij het naar buiten gaan na de koffie zo mee bezig dat ik mezelf bijna te pletter liep tegen een glazen deur (gelukkig had ik mijn bril niet op...)

de koffie moest hier nog komen

Eenmaal weer thuis toch nog maar een rondje door de polder, lekker rustig.

Ria Zaterdag 11 December 2021 at 7:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Sjoerd

Ik snap alleen dat Hoes niet…

Sjoerd, (URL) - 12-12-’21 08:17
ria

Dat is Zeeuws voor Goes Sjoerd :-D

ria, (URL) - 12-12-’21 10:05
Jan K. alias Afanja

Dat is het voordeel van een wandeling in de polder of ander buitengebied, je loopt elkaar niet zo snel voor de voeten. En niet te vergeten: van glazen deuren heb je zelden of nooit last.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-12-’21 10:48
mack

Fonetisch Zeeuws toch? Als je schrijft in het Zeeuws blijft het toch Goes? Zeeland moet de provincie zijn waar ik het minst geweest ben. Ook het verste weg van hier.

mack, - 12-12-’21 12:54
ria

@Mack Zo heel ver is het toch ook weer niet,.1.45u rijden naar Nijkerk. Verder zijn er hier B&B’s in overvloed dus eigenlijk is het maar een smoes. Altijd welkom in het mooie Zeeland, bij mij en bij de P. en al die andere Zeeuwen

ria, (URL) - 12-12-’21 16:44
Dhyan

Hoes is hier huis, ik gwa noar hoes.

Dhyan, - 12-12-’21 18:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.