Trots

Vanmorgen eerst maar eens een sneltest gedaan. Na mijn bezoek aan het ziekenhuis van afgelopen woensdag, waar het best druk was met heen en weer geloop en we toch een behoorlijke tijd in de wachtkamer zaten, had ik geen lekker gevoel. Moest wel erg vaak niesen en mijn keel kriebelde, gewoon belabberd voelde ik me...

Er kwam maar één streepje dus dat was goed.

Verder was er alweer regen vandaag, tenminste zo kan je het niet eens noemen, maar je wordt er wel nat van. Wel een klein rondje en daarna was er MAX!

Ik zag alleen het begin en het eind, tussendoor kleurde ik, maar daarom niet minder trots en ik zag die laatste prachtige inhaalmanoeuvre.

GEWELDIG!

Ria Zondag 12 December 2021 at 6:23 pm | | Standaard

zeven reacties

Renesmurf

Flink doortesten, want hoe vaker je test des te groter de kans dat je beet hebt, hou vol! Ik snap ook niet zo dat mensen trots kunnen zijn op een milieuvervuiler.

Renesmurf, (URL) - 12-12-’21 21:12
Ellen

Ik ben totaal geen fan van autoraces. Maar zat vanmiddag toch even op het puntje van mijn stoel. Geweldige prestatie van Max Verstappen. Twee dagen geen wandelweer hier. Gisterochtend eerst zon maar het had geijzeld en was het spekglad tot het middaguur . Om 11 uur werd de wereld heel klein vanwege de mist. Vandaag hele dag geregend.

Ellen, - 12-12-’21 21:32
Sjoerd

Och, een weekendje snel vergeten, behalve Max natuurlijk. Als Limburger zijn we natuurlijk extra trots…

Sjoerd, (URL) - 12-12-’21 23:05
Dhyan

I am with Renesmurf.

Dhyan, - 13-12-’21 09:38
ria

@Dhyan en Smurf, het was de eerste keer dat ik dat eens deed, niet voor mezelf maar uit voorzichtigheid. Ik zou het erg vervelend vinden als ik anderen zou besmetten.

ria, (URL) - 13-12-’21 10:39
Jan K. alias Afanja

Prima om bij twijfel te testen, Ria. Als we allemaal snotterig in de stad en dorp rond blijven kuieren, komen we hier nooit uit.
Wat een feest gistermiddag, hè!?

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-12-’21 12:09
ria

Ik vond het geweldig Jan, emotioneel ook.

ria, (URL) - 13-12-’21 18:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.