Mottig

Er wordt weer geknot maar dat gebeurt nu wel heel anders dan afgelopen voorjaar een stukje verderop, dat was een tijdlang een bende van jewelste. Dit ligt allemaal gelijk in mooie stapels, maar of de bomen er ook beter van worden vraag ik me toch af, dat ziet er minder netjes uit. Misschien komt er nog een naknotter...

Een heerlijke dag vandaag, het leek wel voorjaar.. Ik heb gewandeld en gefietst en nu met de avond toch wel een beetje mottig van de prik, of het is gewoon vermoeidheid. Verder doet alleen mijn arm wat pijn.

Ria Donderdag 16 December 2021 at 6:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

hanscke

Ik heb maandag ook de prik gehaald, ik dacht dat ik toen weer beter was, maar dat bleek ‘s avonds niet zo te zijn. Mijn arm was dit keer een ietsjepietsje opgezet, maar ik kon er wel op liggen. Gosse ondervindt er veel meer hinder van. Hij heeft tot nu toe nog steeds een pijnlijke arm.

hanscke, (URL) - 16-12-’21 20:20
Ellen

Ik zie bij jullie zon vandaag. Hier de hele dag dikke mist. Maar ook dan is het prachtig in het bos en zo stil.

Ellen, - 16-12-’21 21:09
Jan K. alias Afanja

Nou lekker dan, hier was het de hele dag weer grijs, af en toe bijna mistig.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-12-’21 21:11
Sjoerd

Hier hadden we gelukkig ook een beetje zon. Dat is dan toch meteen genieten.

Sjoerd, (URL) - 17-12-’21 08:11
Dhyan

Ik denk dat ze de dikke takken van de wilgen willen gebruiken vandaar de zorgzaamheid. De dunne daar kunnen ze dan weer minder mee en die laten ze dan zitten.

Dhyan, - 17-12-’21 12:00
ria

Dat denk ik ook Dhyan, maar ze snoeien gewoon zowat een halve meter boven waar het eigenlijk moet gebeuren en die dunne die je nog ziet dat zijn ongelukjes, die laten ze heus niet expres zitten.

ria, (URL) - 17-12-’21 19:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.