Uitstel

Vandaag bakte ik weer eens een cake. De boter was al een tijdje over de datum, maar die had al die tijd in de koelkast gelegen. De kleur leek nog prima en de smaak was dat ook, dus voor een cake nog best te gebruiken dacht ik zo. Hij is prima gelukt!

Sil en Yara zouden morgen komen en we zouden uit eten gaan met z'n vijven, een klein feestje alvast voor komende feestelijkheden. Ik had goede hoop dat dàt nog wel door kon gaan, maar helaas...

Geen feestelijkheden tot half januari. Nu heb ik er wat kerst betreft niet zoveel moeite mee hoor, het kan me niet gewoon genoeg blijven, Joop doet het maar met mijn kookkunsten en als hij commentaar heeft doet hij het maar lekker zelf. Voor oud en nieuw zijn de oliebollen en appelbeignets al besteld en betaald, dus dat is ook geregeld.

Ik heb het Glazen Huis maar aangezet voor de broodnodige variatie, een beetje levendigheid in huis.

Verder kreeg ik vandaag een kerstverrassing van het bazinnetje van Paule, ik moest met de auto komen belde ze, mijn plan was om de fiets te pakken, maar nee dat kon niet volgens haar. Flesjes wijn zijn bij mij natuurlijk altijd welkom. Van haar als dank dat ik er altijd ben voor een rondje met Paule, zo zei ze. Als anderen uitvallen ben ik er altijd nog. Zo heeft ze wel meer van die constante factoren om zich heen en dat wordt gewaardeerd merkte ik vandaag. Lekker hoor.

Ria Zaterdag 18 December 2021 at 6:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

twee reacties

Sjoerd

Een lekkere fles wijn ging er vroeger altijd wel in… tegenwoordig laat ik die staan.

Sjoerd, (URL) - 19-12-’21 08:59
Jan K. alias Afanja

Dat was weer een mooi gebaar van het bazinnetje. Maar dat mag ook best na al die rondjes met Paule weer dit jaar.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-12-’21 15:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.