Verstopt

Dat was het kerstgebeuren dan weer, lekker kort verstopt in een weekend dit jaar, als je niet beter wist was het gewoon weekend.

Het was weer erg koud vandaag maar toch nog goed ingepakt gewandeld.

Daarna kwam Mir gezellig een wijntje en een kaasje doen, maar daarvoor hoeft het echt geen kerst te zijn.

Op naar oud en nieuw en wat we verder nog tegenkomen eer het zover is.

Ria Zondag 26 December 2021 at 8:07 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vijf reacties

Ellen

Wat een leuke foto van jullie samen. Hier ook heel koud maar volop zon. Wat leuk verwoord “kerstgebeuren verstopt in een weekend”. Vond dat ook heerlijk.

Ellen, - 26-12-’21 21:45
Sjoerd

Haha, ik ben blij dat het weer voorbij is. Echt gelukkig wordt ik er niet van… Hier was het meer nat dan koud.

Sjoerd, (URL) - 27-12-’21 07:32
Jan K. alias Afanja

Het is mij ook goed bevallen dat het gewone weekend en de kerstdagen samenvielen. Het was een fijn weekend met hier in het noorden alleen maar zon en gezonde winterkou, daardoor ben ik lekker veel buiten geweest. En nu is het ineens weer grijs en kil, dat bevalt me een stuk minder goed.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-12-’21 11:09
hanscke

Ik vind het ook heerlijk als dat kerstgedoe in een gewoon weekend valt. lang zat. Al die extra zondagen hoeft voor mij niet. De dagen tussen kerst en oud en nieuw vind ik altijd wel gezellig. Nix hoeft, lekker gezellig binnen leuke dingen doen, en natuurlijk wel de dagelijkse wandeling met de honden.

hanscke, (URL) - 27-12-’21 19:58
Renesmurf

Ja, oud en nieuw zal ook weer gewoon in het weekeinde zijn, dan is het toch minder speciaal, maar het zij zo, het is de kalender die bepaald.

Renesmurf, (URL) - 27-12-’21 20:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.