Licht

Vandaag was het onze 55 jarige trouwdag.

Niet dat we daar zoveel aan doen, corona of niet, rond deze tijd zijn het altijd rare dagen.

Vroeger thuis vierden we sinterklaas, weken later hadden we twee dagen kerst en oud en nieuw en dat was het, 'korte piene'.

Tegenwoordig zijn de mensen heel de maand met niets anders bezig en lijkt het op het eind tot een soort oudennieuw- orgasme te komen. Ik ben er al jaren klaar mee, met al die flauwekul. Tradities zijn leuk maar dit is allemaal al lang geen traditie meer maar puur geldbejag. 

 Dan de lichtjestocht van vanavond!  Ze waren een beetje te vroeg volgens de planning, ik had nog maar net mijn schoenen aan en de deur zat al op slot..... maar gelukkig had ik de eerste twee ook nog in beeld. Geen tijd om naar instellingen te kijken, gewoon maar aangezet en mooi dat het was!!! De moeite waard om in het groot te bekijken!

Ria Donderdag 30 December 2021 at 6:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Renesmurf

Ja, inderdaad leuk om te zien. Hier is alles in lockdown, alles is dood en stil, niet zo levendig als het zou moeten zijn. maar ja.

Renesmurf, (URL) - 30-12-’21 20:52
ria

Ja voor jou ook jammer dat er niets te beleven valt op je plein.

ria, (URL) - 30-12-’21 21:00
Ellen

Leuk die lichtjestochten. Hier in gemeente Barneveld reden ze vorig jaar en vorige week ook met verlichte tractoren. Geeft een beetje reuring.

Ellen, - 30-12-’21 21:17
Dhyan

Doet me denken aan die Coca-Cola vrachtwagen en de Postcodeloterij.

Dhyan, - 31-12-’21 00:37
Sjoerd

De gaan idd als een banaan. Wel leuk om te zien…

Sjoerd, (URL) - 31-12-’21 08:20
Jan K. alias Afanja

Een ritje met versierde trekkers lijkt onderdeel te gaan worden van het nieuwe normaal. Volgens mij doen ze dat intussen op diverse plekken en regio’s in het land.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-12-’21 09:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.