Zwaar

De zwanen hoor je al van verre, altijd een mooi geluid. Meestal vliegen ze te hoog voor mooi, net als hier, je ziet ze wel maar zijn meer onderdeel van het plaatje dan dat het om de zwanen gaat en bij inzoomen niet scherp, het was ook nog te donker. Misschien morgenochtend.

Alles was op, het meeste in elk geval, dus ik vulde de voorraad weer eens aan. Het bevalt me prima zo. Voor corona ging ik toch vaker als er iets op was even naar de PLus in Scharendijke, dat doe ik niet meer, dat kan ook bij de Spar op Brouw.

Vlees ook aangevuld en wijn online besteld eens kijken hoe dat bevalt, morgen thuisbezorgd. Het zijn de zware dingen die me opbreken bij het boodschappen doen. Uit het karretje in de kofferbak, thuis er weer uit en naar de plek waar het moet, dat is ook makkelijker en sneller als het alleen maar lichte dingen zijn en een tas vol lichte dingen is ook nog best zwaar en ik verdeel het vaak al over een paar tassen.

Ik ga Joop maar eens charteren om de limonade zelf aan te vullen, dat kan ook op de fiets. Ik heb van die handige wijntasjes waar natuurlijk ook zes pakken fris in passen. 

The Voice begint weer, heerlijk! Negentien jaar geleden hadden we Idols, wat dat betreft is er weinig veranderd. Zoveel talent elke keer weer!

Ria Vrijdag 07 Januari 2022 at 6:33 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Ja, dat is een voordeel van in een binnenstad wonen, alles dichtbij.
Geniet fijn van die reclametroep, daar is het voor.

Renesmurf, (URL) - 07-01-’22 20:45
ria

@Renesmurf: tijdens de reclame kan ik even thee halen, of even jouw reactie lezen ;-)

ria, (URL) - 07-01-’22 20:55
Sjoerd

Ik heb een drive-in woning… Lekker makkelijk met uitladen.

Sjoerd, (URL) - 08-01-’22 08:21
John

Soms vind ik boodschappen doen ook echt wel lastig. Maar het is een noodzakelijk kwaad.

John, (URL) - 08-01-’22 09:23
Jan K. alias Afanja

Met de boodschappen hoef ik me gelukkig niet te bemoeien. En hoewel ze het nog altijd niet echt leuk vindt, gaat het haar nog steeds vrij gemakkelijk af om onze voorraad op peil te houden.
Ik richt me meer op zwanen en ander gevogelte. Er vliegt de laatste tijd regelmatig een koppeltje zwanen over onze wijk. Voor een foto ben ik tot nu toe steeds te laat.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-01-’22 11:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.