Gezelligheid

Sinds vorig jaar hadden we elkaar al niet meer gezien, best al lang geleden maar vanmiddag dronken we weer eens gezellig thee (met een bokkepootje) bij Janny en Freek.

Erg gezellig zoals altijd en het was lekker weer, dus we liepen een rondje door de Heerlijkheid. Corona gooit roet in een hoop etentjes die we nog tegoed hebben van verjaardagen en jubileums e.d. maar elkaar weer even zien maakt een hoop goed. Wel is het zo dat je je soms afvraagt van hoe lang gaat het nu weer duren en met verre vrienden vraag je je soms af, zien we elkaar ooit nog wel?

Corona en ouder worden gaan niet goed samen, met niets eigenlijk, maar op leeftijd zijn in deze gekke omstandigheden zet je toch soms aan het denken ook al merken wij er eigenlijk nog weinig van.

Wordt het ooit nog leuk? 

Ik denk het niet. Het wordt sowieso niet meer leuker omdat je ouder wordt en wat er dan nog leuk is dat kan niet meer. Zo simpel is het.

Nu heeft er weer een BNer een beroerte gehad en het is nu toch wel opvallend hoeveel mensen er een beroerte krijgen nadat ze zijn ingeent tegen Corona. De mensen zijn echt gek aan het worden. Ik vraag me af of die wezenlozen die anderen neersteken,verkrachten en vermoorden ook zijn ingeent... ?

Ria Maandag 10 Januari 2022 at 7:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Sjoerd

Allemaal vragen waar ik ook geen antwoord op heb. Ik laat het maar over me heen gaan…

Sjoerd, (URL) - 10-01-’22 21:48
John

En dan straks weer een ander mondmasker wat duur is.. Ik heb er mijn buik van vol.

John, (URL) - 11-01-’22 08:00
Jan K. alias Afanja

Tja, je kunt over dat soort vragen gaan peinzen, prakkiseren of discussiëren, maar het wordt er niet veel anders van. We gaan zien hoe het zich verder ontwikkelt.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-01-’22 10:53
Dhyan

Uiteindelijk moeten er op deze overbevolkte wereld en in een overbevolkt land als Nederland mensen gaan verdwijnen. De natuur heeft daar wel een antwoord op en dus moeten we er maar rekening mee houden dat ook weer andere virussen overspringen van dier op mens en ons in de toekomst zullen gaan belagen. Het is niet anders.

Dhyan, - 11-01-’22 11:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.