Nieuwelingen

Nieuwe schapen onderweg. De vorige die er stonden waren gewone huis- tuin- en kleukenschapen die maakten dat ze wegkwamen als je aan kwam lopen. Deze blijven gezellig staan kijken en komen zelfs wat dichterbij als je langer blijft staan.  Volgens mij zwartblesschapen.

Vanmorgen dacht ik nog dat het een heerlijke zonnige dag zou worden, er was wel wat mist maar dat zou optrekken, zoals het hoort en dan daarna zou de zon schijnen.

Dat pakte wat anders uit maar toch lekker gewandeld en gekleurd.

Joop fietste naar de Plus om pepermuntjes en bananen. De pepermuntjes zijn voor zijn keel, dat scheelt een hoop geschraap. Dat schrapen doet hij heel zijn leven al maar nu leek het erger te worden en op advies van de dokter eet hij nu pepermuntjes en het helpt. Hoe eenvoudig kan iets soms zijn.

Ria Woensdag 12 Januari 2022 at 6:42 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Dhyan

Hij had voor peperemuntjes eerst het advies van de huisarts nodig?

Dhyan, - 12-01-’22 19:40
ria

Ik dacht het wel dat het zo over zou komen, maar dat klinkt wat al te simpel. Het schrapen van zijn keel wat hij dus al zolang ik hem ken doet en dat is niet zomaar even kuchen maar best hinderlijk, dat kan ook een gewoonte worden. Nu was het de laatste tijd wel behoorlijk aan het verergeren en dan denk je toch, ik moet eens naar de dokter, het wordt erger, Toch? Dan denk je niet ik moet eens pepermuntjes kopen. Joop niet in elk geval en wat belangrijker is, de dokter heeft hem gerustgesteld.

ria, (URL) - 12-01-’22 19:49
Renesmurf

Hier bleef het ook de hele dag mistig, maar we zijn er weer heelhuids doorgekomen.

Renesmurf, (URL) - 12-01-’22 20:55
Sjoerd

Leuke schapen, die zie je niet zo vaak in de wei rondlopen. Mist hebben we vandaag niet gehad hier, maar ook geen zon…

Sjoerd, (URL) - 12-01-’22 23:21
Jan K. alias Afanja

Wat een mooie schapen, leuk ook dat ze nieuwsgierig zijn.
Hier was het gisteren ook een groot deel van de dag mistig. vandaag is het simpelweg grijs, da’s net wat beter dan mist.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-01-’22 16:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.