Leuke dag!

Wat een leuke dag vandaag! Heel gewoon, eigenlijk was er niets bijzonders, maar ik had om te beginnen heel lekker geslapen voor mijn doen. Zo fijn! Dat scheelt echt een slok op een borrel.

De tekening heb ik gisteren gemaakt, hij is niet zo groot als die anderen, ik heb er ook niet mijn best op gedaan om het te laten lijken, gewoon lekker gekleurd en daar (van de tekening) werd ik ook al vrolijk van.

Veel buiten geweest. Er was wel mist, maar als je liep was het heerlijk.

Soms dook er dan plots iemand op uit de mist, tiet voor een praatje, want hier kennen de meeste wandelaars elkaar wel. Heleen was niet thuis appte ze, maar ze zou zo ook in de Stoofweg zijn, het kwam er op neer dat we achter elkaar aan liepen, maar ja, dat zie je niet in de mist. Toch nog even kunnen kletsen toen we uiteindelijk elkaar toch tegenkwamen.

Daarna alweer een oponthoud, autoraampje open en dan ben je zo weer tien minuten verder.

Ook nog het fotomapje terug gebracht bij de dorpsgenoot die nog weet van de Drilhoek en alweer even een praatje. Wat een leuk dorp is het toch.

Daarna veegde ik ook nog even de garage aan en de stoep en knipte een paar dingen af in de plantenbak. Verhing de was want die hing buiten. Nu nog steeds maar onder het afdak. 

En toen was het alweer tijd om te koken, een heerlijk mals biefstukje met uh een pot worteltjes en doperwtjes. De groenteboer bleek nog gesloten toen ik er langs ging en in de supermarkt was ik net daarvoor geweest. Geen zin in nog een keer. Het was lekker!

Ria Donderdag 13 Januari 2022 at 6:29 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Mist hebben we hier niet gehad, wel een lekker zonnetje. Ik ben er dan ook lekker op uit geweest,

Sjoerd, (URL) - 14-01-’22 08:48
John

Als je goed slaapt is meer dan de helft al gewonnen. Hier is het nu heerlijk zonnig.

John, (URL) - 14-01-’22 13:04
Jan K. alias Afanja

De tijd vliegt als je je vermaakt, daar hoef je soms vooraf niks voor in te plannen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-01-’22 16:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.