Zuur

Geen verschil gemerkt wat betreft de versoepelingen. Mijn haar zit nog goed en kleren heb ik ook nog genoeg en als ik ze nodig had gehad had ik wel iets besteld ergens, dat doe ik toch al. De restaurants hadden ook wel open gekund vind ik, maar de kroegen moeten nog maar even dicht blijven, dat is wel een heel verschil. Die hele horeca wordt maar op één hoop gegooid, daar kan best wat onderscheid gemaakt worden.

Ik vind wel de nieuwe Hugo veel duidelijker in zijn uitleg en zoals hij zegt, je kunt wel alles open gooien, maar dan waarschijnlijk een week daarna weer dicht moeten vanwege ziek personeel, zo simpel is het toch.

Ik liep een rondje of twee het was zuur! Deed een paar boodschappen in de plus waar het heel rustig was.

Geen foto's gemaakt dan maar een klein tekeningetje, ik had een stukje papier over van de tekening van een paar dagen geleden.

Ria Zaterdag 15 Januari 2022 at 7:12 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

John

Concert waar mijn zoon en ik heen zouden gaan volgende week gaat niet door. Ik vind het wel jammer eerlijk gezegd.

John, (URL) - 16-01-’22 09:00
Sjoerd

Ik sluit me bij je aan. Mits voldoende ruimte mogen voor mij de restaurants ook wel open.

Sjoerd, (URL) - 16-01-’22 09:16
Jan K. alias Afanja

Er worden al heel lang onduidelijke en verkeerde keuzes gemaakt. Wij houden ons – af en toe met enige rekkelijkheid – al vanaf het begin netjes aan de regels. Maar ik kan me wel voorstellen dat het in verschillende geledingen van de maatschappij stilaan flink begint te schuren. En daar moet het kabinet serieus iets mee doen. En snel ook, want anders is het koren op molen van de wappies, vrees ik

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-01-’22 12:40
Dhyan

Ik zie echt geen enkele reden waarom restaurants dicht zouden moeten zijn, er zit daar geen hijgerig volk zoals in fitnescentra en sportevenementen. Je kan daar op afstand van elkaar plaats nemen en vaak ook zijn er verwarmde buitenterrassen.

Dhyan, - 16-01-’22 17:58
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.