Grenzen

Nou daar gaat mijn favoriete programma. Eigenlijk het enige waar ik met nog een beetje plezier naar keek, ontspannend af en toe een gekkigheidje van deze of gene, of juist ontroerd zijn, maakte het voor mij de moeite waard. Ik kon er ook gewoon lekker bij zitten kleuren want ik keek op mijn pc. 

En dat dan vooral omdat ene meneer Rietbergen al jaren zijn handen niet thuis kon houden, hij is er zelfs voor in behandeling. velen wisten er blijkbaar van, dat is natuurlijk vreselijk. En Marco Borsato zelfde verhaal.

En dan de verhalen rond AliB, ik weet niet hoor, daar geloof ik nog niet veel van.

Vanavond gelukkig nog Meastro, ook favoriet. Verder is er nog weinig.  Natuurlijk zijn er af en toe wel andere aardige programma's al weet ik zo gauw niet wat want tv kijken is niet mijn hobby. 

En ja natuurlijk ben ik een stom wijf omdat ik het leuk vond. 

een stom wijf met een stom weblog

en ik maak stomme tekeningen

doe alles verkeerd, heel mijn leven eigenlijk al

één grote mislukking, 

zo voel ik me vandaag vooral.

Ria Zondag 16 Januari 2022 at 6:22 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

negentien reacties

Dhyan

Meid, heb je zelf lief en haal je niet zo naar beneden.

Dhyan, - 16-01-’22 19:37
ria

Dat is niet zo eenvoudig hoor en waarom haal ik mezelf naar beneden?

ria, (URL) - 16-01-’22 19:42
Dhyan

Door zo negatief over jezelf te praten haal je jezelf naar beneden. Spreek met waardering over je zelf. Je kunt prachtig fotograferen, maakt ware kunstwerkjes is al wat ik in positieve zin van je weet. Misschien ben je vroeger in je opvoeding gekleineerd, waarom je zo negatief over jezelf denkt, dat weet ik niet.

Dhyan, - 16-01-’22 19:55
ria

Met waardering over mezelf spreken? Dat is echt niet aan mij hoor, ik ben vooral erg onzeker, altijd al en dat is niet per se negatief. Soms voel ik me goed en daardoor ben ik zekerder, het zijn ups en downs en dat wisselt soms per dag,

ria, (URL) - 16-01-’22 20:24
irene

En een meid met een weblog dat na pakweg 20 jaar nog steeds niet verveelt.

irene, (URL) - 16-01-’22 20:31
ria

:-D

ria, (URL) - 16-01-’22 20:33
Renesmurf

Je moet maar van wedstrijden houden, ik heb dat niet. Die hele commerciële televisie deugt van geen kant, dit is al het zoveelste bewijs.

Renesmurf, (URL) - 16-01-’22 20:39
Jeanne

Kom op Ria. Jij die de kunst verstaat om te genieten van de kleine dingen om je heen en daar onderhoudend over kan schrijven en dan al zo lang! Wees trots, ook op je schilderijen!!

Jeanne, (URL) - 16-01-’22 22:26
Margo

Je foto’s, je tekeningen, je weblog, heel wat meer waard dan die ‘stomme’ programma’s!
Ik heb dat ook wel eens. Dat ik denk dat ik alles verkeerd doe. De verkeerde dingen zeg, op de verkeerde momenten, wie doet dat niet af en toe. Wat maakt het uit? Moeten we perfect zijn dan?

Margo, - 17-01-’22 00:25
Jan K. alias Afanja

Eerlijk gezegd heb ik meer te doen met de meiden/vrouwen die slachtoffer van die grijpgrage handen zijn geworden dan met jou, Ria.
Zo lang jij dagelijks je wandelingen blijft maken, boodschapjes doet, de hond van de buurvrouw regelmatig aan zijn beweging helpt, vrijwel dagelijks mooie (landschaps)foto’s maakt en anders wel lekker zit te tekenen, heb jij nog niet zoveel te klagen.
Maar eerlijk is eerlijk,zonder je gemopper zou je weblog ook niet compleet zijn. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-01-’22 01:03
Dhyan

Jan K. Alias Afanja: Het is héél goed mogelijk dat die dagelijkse routine zoals wandelen en tekeningen maken een houvast voor iemand betekenen. Noodzakelijk zijn om je staande te houden om niet depressief te geraken. Ik zie het niet als klagen maar als een lage dunk van je zelf hebben. Dat kun je al veranderen door positief over je zelf te denken en je zelf complimenten te geven.

Dhyan, - 17-01-’22 10:08
ria

Ik zie net dat het blue monday is, daardoor komt het natuurlijk.

@Dhyan: Ik heb niet per se een lage dunk van mezelf maar ik kan soms best depressief zijn over van alles, of me zorgen maken om de kinderen, ik pieker gewoon teveel en dat kan ik niet veranderen.
Wandelen en buitenlucht is zeker goed daardoor voel ik me beter.
Dat kleuren is ontspannend maar daarmee gaat het gepieker niet over.

Ach ja, vandaag gaat het alweer wat beter, de zon schijnt. Ik heb al een wandelingetje gemaakt, een paar hondjes begroet en een deuntje gedaan. Een goed begin van een mooie dag want dat wordt het vast.

ria, (URL) - 17-01-’22 10:35
ria

Ik doe soms ook wel dingen dat ik versteld sta van mezelf hoor. Zoals afgelopen zomer, dat ik buiten ga zitten met mijn tekeningen, een vlag maak en de kamer ermee vol hang. Nu denk ik soms, waar haalde ik het lef vandaan, ik zou het niet meer durven. Maar misschien als het weer zomer is dat ik dan weer wel de moed heb. De kamer hangt nog steeds vol, gewoon omdat dat leuk staat en misschien hang ik dan gewoon die vlag weer op, maar ik kan me ook voorstellen dat mensen het gek vinden, er zijn er zoveel die prachtige dingen maken. Niet iedereen heeft het lef ze overal te plaatsen, want dat heb ik dan weer wel! Al moet ik soms even moed verzamelen ;-)

ria, (URL) - 17-01-’22 11:07
Dhyan

Je doet dus NIET alles verkeerd en je bent niet stom als je iets wat anderen niks vinden wél leuk vindt. Smaken verschillen nou eenmaal. Je hoeft niet te voldoen aan de norm. Enzovoort.

Dhyan, - 17-01-’22 12:25
John

Ik vraag me af hoe dit zolang door kon gaan. En waarom je de verhalen over Ali niet zo gelooft. Ik heb nooit naar het programma gekeken.
Ik ben het met Dhylan eens. Smaken verschillen.

John, (URL) - 17-01-’22 12:46
ria

Waarom zou ik het wel geloven? Er wordt zoveel gezegd en geroddeld.

ria, (URL) - 17-01-’22 13:00
Coby

Welnee Ria je doet het prima!

Coby, - 17-01-’22 18:21
Greth@

Onzekerheid is niet goed voor je zelfvertrouwen, of is dat hetzelfde .
Blue Monday, ik zag het ook voorbij komen. Bij mij was het afgelopen vrijdag Blue Friday.
Ik moest me op die dag laten testen omdat ik ‘nauw contact’ heb gehad met een corona besmet persoon. En later op de avond verteld Ernst Kuipers dat als je geboosterd(?) bent, je in zo’n geval niet in quarantaine hoeft pfffff heb ik weer.
Maar af en toe zo dag als deze mag best, Ria. Voor je het weet is het lente en schijnt de zon ook in je hoofd!

Greth@, (URL) - 17-01-’22 19:55
ria

@Gretha nee zeker niet goed voor je zelfvertrouwen Ik zie dat je net begint met bloggen. Leuk! Ik zet je in mijn lijstje. Je reactie was niet helemaal doorgekomen geen idee hoe dat komt, ik heb de rest erbij gezet.

ria, (URL) - 17-01-’22 20:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.