Opgefrist!

Dit was toch wel de klapper van de dag, zo'n mooie regenboog op de voege morgen. Al kreeg ik het er wel een beetje benauwd van want hij was erg dichtbij en dan past zoiets niet op een fototoestelschermpje. Er zit wel een panoramafunctie op maar dan vertekent alles en ik weet dat zo gauw dan ook niet te vinden omdat ik het nooit gebruik en ik zag hem (de regenboog) alweer bleker worden.

Ik weet dat het met je telefoon wel kan, maar ja er zit alleen een oud brilletje in mijn tasje en mijn schermpje bleef maar donker, dus ik deed maar wat en hoopte dat het thuis goed uit zou pakken. En dat deed het gelukkig.

Daarna deed ik alle vloeren, zuigen, dweilen en wat je verder dan zo tegenkomt, lekker fris weer. Het was dat het zulk mooi weer was anders heb ik de neiging maar door te gaan, maar dit was beter want nu heb ik nog heerlijk gewandeld en heb ik denk ik niet teveel gedaan.

Er was af en toe zon en kijk eens naar de bomen, wilgen zijn altijd het eerst aan het verkleuren.

Maar deze ook hoor, flinke knoppen.

Een rustig rondje zo wat later op de middag, ik kwam op ruim 8km twee wandelaars tegen, vier fietsers en wel wat auto's.

Hoe anders kan een mens zich voelen binnen een paar dagen tijd. Ik heb geen idee waar het door komt, was het de maan, het sombere weer, of alles samen...

Ria Vrijdag 21 Januari 2022 at 6:25 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Blue Monday is voorbij, het voorjaar nadert…

Sjoerd, (URL) - 21-01-’22 22:00
Jan K. alias Afanja

Echt mooi die regenboog. Zoveel moois zat er hier ook vandaag weer niet in. Ik word dit grijze en vochtige weer zo beu … ;-(

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-01-’22 00:19
John

Heb je ‘m doorgestuurd naar omroep Zeeland? Hij is namelijk prachtig en die mag je best delen.

John, (URL) - 22-01-’22 09:07
ria

@John: ik doe dat nooit eigenlijk, waar moet dat heen dan?

ria, (URL) - 22-01-’22 10:51
Ellen

Wat een prachtige foto met die regenboog. Hier laat de forsythia struik ook al zijn gele takken zien. Altijd wel in januari voordat hij gaat bloeien.

Ellen, - 22-01-’22 14:12
Renesmurf

Een regenboog is altijd mooi, dan heb je de zon in de rug. Het is gratis kunst van moeder natuur.

Renesmurf, (URL) - 22-01-’22 18:41
Greth@

Fijn dat het weer beter gaat!
Prachtige regenboog! Pot met goud al gevonden? :)

Greth@, (URL) - 22-01-’22 20:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.