Ook bijzonder

Nee het gaat niet zo lekker, zoals elke januari geloof ik als ik de januaries er eens op nasla en nu kwam Corrie er ook nog aan precies ook op deze dag, dat maakt het alleen maar erger.

Geen weer om te wandelen ook, misschien straks nog even als Corrie gaat liggen. 

Vanavond een hapje eten op het dorp, er is een aanschuiftafel, maar het is geloof ik nog een verrassing waar, als ik de berichten zo zie. Even een beetje gezelligheid en hopelijk zonder Corona.

De tekening heeft maar het formaat van een a4tje en is snel gedaan, een beetje Valentijnachtig.

Zes jaar geleden rond deze tijd begon ik met de grote die ik nu maak. Ik begon met eentje voor Sjoerd geloof ik en daarna Margo, Aargh en IenR. Leuk om te doen, maar toch best spannend, gelukkig heeft het goed uitgepakt.

Een beetje vroeger als anders, ook al bijzonder :-)

Ria Maandag 31 Januari 2022 at 12:59 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

En hij hangt hier nog steeds…

Sjoerd, (URL) - 31-01-’22 20:41
Jan K. alias Afanja

Corrie is hier in het noorden vrijwel helemaal aan ons voorbij gegaan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-02-’22 11:46
hanscke

Ik heb aan je gedacht, storm juist op deze datum. Hoe zal je dat vinden zo vroeg ik mij af. Hier in het noorden viel het reuze mee.
Ik heb ook nog steeds 2 tekeningen van je hangen, alhoewel je die niet speciaal voor mij gemaakt hebt. Ik heb ze uitgekozen.

hanscke, (URL) - 01-02-’22 14:43
John

Vandaag is het februari, Ria, dus je kunt er weer vol tegenaan. Ik snap het wel, die storm kwam precies op het verkeerde moment.

John, (URL) - 01-02-’22 14:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.