Pyamadag

We waren het erover eens vanmorgen, dit werd een rustdag. Niets als regen en wind werd er voorspeld en we hadden gisteren allebei de nodige kilometers gemaakt, dus het kon.

Voor mij reden genoeg de hele dag lekker in mijn joggingbroek te blijven lopen. Dat doe ik 's morgens sowieso altijd. De mensen zullen weleens denken (denk ik dan) 'heeft dat mens geen andere kleren', maar dat zal me een zorg zijn. 

Veel andere kleren heb ik ook niet, het zijn voornamelijk spijker- en joggingbroeken in mijn kast. Een spijkerbroek kan tegenwoordig altijd en voor erop heb ik genoeg. Nette truien, warme truien, gekleurde truien, zwarte truien, soeptruien, vesten, shirts voor eronder, voornamelijk zwart, dat kan altijd en ik voel me daar fijn in.

Ik heb geen enkele rok of jurk, daar moet ik echt niet aan denken, net als schoenen met hakken. Die heb ik nog wel omdat ik ze leuk vind en zonde om weg te gooien, maar ik weet zeker dat ik een enkel verzwik als ik ze aantrek. Tassen bewaar ik ook en riemen. 

Nu ik bijna bejaard ben vind ik dat ik alleen nog maar aan hoef te trekken waarin ik me fijn voel en moet het extra netjes zijn dat tut ik me op en doe oorbellen in.

Vanmiddag klaarde het nog even op en wandelde toch nog een rondje. Bijzondere luchten zo tussen te buien.

Ria Zondag 06 Februari 2022 at 6:43 pm | | Standaard

zes reacties

Renesmurf

Ik hou me niet zo met kleding bezig, het moet lekker zitten en ik heb genoeg. Tot het versleten is en dan komt er wel weer wat nieuws.
Overigens, als ik slaap draag ik een pyjama, daar heb ik toch echt een j in geleerd, maar je moet natuurlijk zelf weten hoe je het schrijft.

Renesmurf, (URL) - 06-02-’22 20:52
Jan K. alias Afanja

Ik draag in en rond huis meestal ook een joggingbroek. Maar bij een fotokuier heb ik toch liever een spijkerbroek aan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-02-’22 22:10
irene

Dit logje had ik precies zo kunnen schrijven, qua kleding en schoenen en zo.

irene, (URL) - 06-02-’22 22:34
Sjoerd

Haha, hier de herenuitvoering… Sinds ik niet meer werk zijn ook alle overhemden verdwenen en er is niets voor in de plaats gekomen. Spijkerbroek en T-shirt is de mode hier…

Sjoerd, (URL) - 07-02-’22 07:56
John

Ik loop zoveel in joggingsbroeken. Heerlijk als ik thuis ben. En als ik er mee naar de winkel wil doe ik dat ook.

John, (URL) - 07-02-’22 08:09
Dhyan

Al dat modieuze spul is prachtig voor jonge mensen die nog strak in de huid zitten, met overal rimpeltjes kom je veel beter uit in de wat gemakkelijk zittende en bedekkende kleding.

Dhyan, - 07-02-’22 12:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.