Hij staat

Wat een timing. Toen de bonen ongeveer op waren kwam de Senseo er al aan. Joop had vanmorgen al pads (en bananen) gehaald, dus hij kon gelijk gebruikt worden. De senseo original had hij meegebracht en op de halve kop stand smaakt dat prima. Ik moet me nog eens verder in de pads verdiepen. 

Daar in de verte staat de waterkoker, die moet ik 'op links' hebben anders gaat het niet goed met mijn rechterschouder/arm. Mijn knie sputterde ook behoorlijk tegen vandaag, misschien toch eens naar de dokter. Lopen gaat prima gelukkig, maar hij is wel een beetje dik en ik moet oppassen met .. dat weet ik niet precies, maar soms gaat het fout.

Nog een heel gedoe om alles weer goed neer te zetten. Je zou denken je haalt de oude weg en zet de nieuwe neer, maar zo werkt dat toevallig niet. Er moet een bakje komen voor de pads en een bakje om de gebruikte in de gooien, anders moet je steeds een la opentrekken een deksel optillen enz. dat staat op de foto allemaal rechts uit zicht op de verwarmingstoestand. Er zijn ook twee padhoudertjes, een senseo is rond en zo'n machine is recht, dat vergt optisch weer wat aanpassingen want ik vind het wel handig als de kopjes enzo er allemaal bij staan in verband met rekbewegingen omhoog met mijn arm, maar het moet er dan ook wel een beetje leuk uitzien.

Kopjes, suikerklontjes of zoetjes (voor de visite) en thee in potjes en zakjes, alles binnen handbereik, met gouden oortjes, in aardewerk of glas. 

Daarna nog lekker gewandeld. Niet al te ver, toch een beetje voorzichtig. Het was buiig maar ik hield het droog.

Ria Maandag 14 Februari 2022 at 6:54 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Coby

Geweldig die met de gouden oortjes!!

Coby, - 14-02-’22 21:39
ria

Hahaha jaa leuk hè! Te koop bij Mien Domus :-D

ria, (URL) - 14-02-’22 21:48
Sjoerd

En dan is er koffie….

Sjoerd, (URL) - 14-02-’22 22:01
hanscke

Nee, Senseokoffie vind ik niet lekker. Het apparaat is bij ons naar de zolder verbannen. Wij geven de voorkeur aan gewone filterkoffie. Maar ja, smaken zijn verschillend

hanscke, (URL) - 14-02-’22 22:43
Jan K. alias Afanja

Ik wens je veel smakelijke bakkies van je nieuwe apparaat.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-02-’22 00:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.