War

Behoorlijk in de war van de 'war'.

Corona heeft me nooit zo in haar greep gehad als dit, hoeveel mensenlevens het ook heeft gekost

Maar nu, al die mensen op de vlucht, ik vind het vreselijk en ik denk ook niet dat ik dat zou kunnen, dan maar dood. Maar ja ik ben ook al veel ouder geworden dan vijf toen er ook iets ergs was.

Dat doodgaan houdt me vandaag zodoende ook behoorlijk bezig, ook al door gisteren. Het moet allemaal wel een beetje leuk blijven anders vind ik er ook niks meer aan en ben ik het liever.

Straks misschien ook nog een cyberoorlog als die er al niet is. God mag het weten, maar god weet niet zoveel, die is inmiddels gokverslaafd, je moet tenslotte een beetje met je tijd meegaan en er tenminste wel één verslaving op na houden.

Het was vooral behoorlijk somber vandaag.

Ria Dinsdag 01 Maart 2022 at 6:19 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

Renesmurf

god bestaat niet, anders greep die wel in. Corona is ook nog niet voorbij. We moeten waakzaam blijven, maar kunnen er verder niet zoveel mee. Leven lijkt steeds meer op overleven.

Renesmurf, (URL) - 01-03-’22 20:44
Sjoerd

Ik ben er ook niet gerust op…

Sjoerd, (URL) - 01-03-’22 22:59
Jan K. alias Afanja

Ja, het is allemaal niet bepaald vrolijk stemmend. Met de dood ben ik niet direct bezig. Maar het is wel elke ochtend meteen weer spannend om te zien het de vlag erbij hangt. We kunnen er verder niet zoveel aan doen, dus ik doe overdag maar zoveel mogelijk mijn ding.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-03-’22 23:59
John

God is een verzinsels, voornamelijk om macht over mensen te hebben. We hebben nog steeds corona in de wereld, ook in Nederland. De EU die olie op het vuur blijft gooien. De VS die stookt. En Poetin wil dat men zich aan afspraken uit de jaren 90 van de vorige eeuw houdt.

John, (URL) - 02-03-’22 08:23
Dhyan

@Renesmurf: Om welke reden zou God ingrijpen? We zijn, christelijk bezien, geschapen naar zijn beeld en gelijkenis en maken er zelf zo’n zooitje van.

Dhyan, - 02-03-’22 09:30
Margo

Ik heb dezelfde gedachten als jij. Gelukkig hebben we nu wat zonnige dagen zodat we een beetje blij kunnen worden.

Margo, - 04-03-’22 01:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.