Walk on

's Morgens de krant en hooguit twee keer nieuws, verder wil ik er niets over horen. Al die speculatieve  gesprekken, verwoestende beelden, wat heb ik eraan! Ik hoop dat iemand de moed heeft die man dood te schieten, er worden er voor minder vermoord.

Gelukkig was er zon vandaag, niet al te overtuigend maar hij was er wel.

Vanmiddag een rondje met Paule en met het ochtendrondje erbij weer ruim 10km buitenlucht. Dat doet een mens goed. Joop had mijn schoenen opgehaald met de gerepareerde hakken, die lopen toch weer beter dan de oude merk ik wel.

Gewassen en met foto's gerommeld. Veel pijn aan mijn schouder de laatste dagen. Ik weet niet, 's morgens zet ik de potten uit de garage buiten en 's avonds weer binnen, het zijn er maar vier. Tillen is niet fijn merk ik en er zijn wel meer bewegingen die lastig zijn, daar houd ik ook steeds meer rekening meer. Maar goed overdag nog (bijna) geen pijnstillers.

De ganzen en de zwanen in de polder hebben nog nooit van oorlog gehoord, zitten lekker in de zon en zoeken een maaltje bij elkaar.

Ria Woensdag 02 Maart 2022 at 7:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Jan K. alias Afanja

Ik denk niet dat iemand ook maar de minste of geringste kans krijgt om bij hem in de buurt te komen. Laat staan om hem om te leggen. Die man zit in door hem zelf gekozen absoluut isolement. En dat zal hij ook wel blijven.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-03-’22 22:08
Sjoerd

Kun je die potten niet op wieltjes laten maken door Joop….

Sjoerd, (URL) - 02-03-’22 22:37
ria

Dan moeten ze nog de drempel over. Joop zet ze buiten vandaag.

ria, (URL) - 03-03-’22 08:45
John

Doodschieten is dus goed voor de een maar niet voor de ander? Gevangen nemen en veroordelen lijkt me beter.

John, (URL) - 03-03-’22 10:57
ria

@John en dan moeten we dat zeker ook allemaal nog gaan volgen, deze man moet gewoon gedelete worden…weg ermee.

ria, (URL) - 03-03-’22 17:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.