Schaapje schaapje

Al weken niet in mijn goeie doen, veel pijn aan mijn rechterschouder en de rest is ook geen overvlieger. Even rustig aan. Ik zocht mijn blog er eens op na en het gezeur over mijn schouders komt regelmatig terug. Een paar jaar geleden was ik al eens bang dat ik nooit meer zou kunnen breien, maar ondertussen heb ik toch alweer een paar truien gedaan. Ups en downs, slijtage, vooral niet overbelasten en af en toe een paracetamolletje, dan wordt het vanzelf weer minder ook als het wat warmer wordt en nee ik wil niet overwinteren in Spanje.

Slecht slapen doet er dan ook geen goed aan. Mijn nieuwe dekbed is heerlijk, alleen moet ik wennen aan het formaat vooral als ik lig te draaien is er de neiging te controleren of ik wel een beetje in het midden lig en niet het halve dekbed buiten bed hangt. Tja dat zijn van die zorgen zo halfverwege de nacht.

Maar één rondje gelopen vandaag, Joop heeft ook niet gefietst, het is best koud, alhoewel het vanmiddag goed te doen was in de zon. Verder wat boodschappen en een tekening klaar gemaakt.

Ria Dinsdag 08 Maart 2022 at 7:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Renesmurf

Hier scheen de zon uitbundig en het was een prachtige dag.

Renesmurf, (URL) - 08-03-’22 22:35
John

Onder een eenpersoons dekbed liggen is toch veel lekkerder dan onder een groot.

John, (URL) - 09-03-’22 08:21
Jan K. alias Afanja

Ik heb ook wel eens beter geslapen dan de laatste weken. Ik val gelukkig wel snel in slaap, maar ik ben vervolgens ook weer te vroeg wakker.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-03-’22 09:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.