Natuurlijk

De polder was heerlijk opgefrist vanmorgen, de boeren waren blij met het buitje denk ik en ik ook. Met regen onderweg viel het mee. Twee rondjes , druppels met windje mee vanmorgen en vanmiddag hagel op hetzelfde stuk, daar word je helemaal niet nat van.

Ze hadden afgelopen nacht mijn kruik op de stoep stukgeschopt dacht ik, ik maakte me al boos. Kruik kapot bloemetje op straat... ik wilde weleens weten wie dat gedaan had en checkte te beveiligingscamera, dat moest te zien zijn en dat was het, er hadden een paar poezen pret zo rond een uur of vier en een misrekening gemaakt met het eroverheen springen, zo zie je maar. het waren natuurlijke krachten.

Deze bloeien al een tijdje en elke ochtend denk ik, toch eens een foto maken... dus dat deed ik vanmiddag eindelijk eens. Een vrolijke noot op een koude dag, niet somber want de zon scheen best.

Ria Donderdag 31 Maart 2022 at 6:56 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

dat bloemetje maakt het inderdaad een stuk aangenamer

Sjoerd, (URL) - 31-03-’22 20:32
Renesmurf

Hier was het nattig en veel sneeuw. Maar het bleef niet liggen en was heel snel weer verdwenen. Natte boel.

Renesmurf, (URL) - 31-03-’22 21:46
Jan K. alias Afanja

Whahahaaa … mooi verhaal van die katten. Het zijn dus niet altijd kwajongens en vandalen. :-)
Hier heeft het bijna de hele dag gesneeuwd. Het paadje in de tuin is (nog) sneeuwvrij, maar verder ligt er in de tuin ligt intussen een paar cm sneeuw.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-03-’22 22:10
John

Ik denk dat de boeren pas blij zijn als het watertekort in Zeeland weer is opgelost.

John, (URL) - 01-04-’22 08:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.